Imali su težak prekid

Jedan od najzgodnijih sportaša svijeta doživio neugodan susret sa Zagrepčankom koju je ljubio sve donedavno: "Bilo je tu puno drame!"

Matteo Berrettini i Melissa Satta Matteo Berrettini i Melissa Satta Profimedia 1/35 >> Pogledaji ovu galeriju Matteo Berrettini i Ajla Tomljanović - 2 Matteo Berrettini i Ajla Tomljanović - 1 Ajla Tomljanović - 10 Ajla Tomljanović - 8 Matteo Berrettini i Melissa Satta - 4 Matteo Berrettini i Melissa Satta - 6 Matteo Berrettini i Melissa Satta - 5 Matteo Berrettini i Melissa Satta - 3 Matteo Berrettini i Melissa Satta - 1 Matteo Berrettini i Melissa Satta +24 Ajla Tomljanović - 13 Galerija

Matteo Berrettini i Ajla Tomljanović vidjeli su se prvi put nakon prekida u veljači 2022. godine, a čini se kako im baš i nije bilo svejedno zbog toga.

Talijanski tenisač Matteo Berrettini, koji slovi kao jedan od najzgodnijih sportaša današnjice, našao se u neugodnoj situaciji sa svojom bivšom djevojkom, Zagrepčankom Ajlom Tomljanović na ekskluzivnom koktelu US Opena u hotelu Park Lane, ekskluzivno otkriva Page Six.

27-godišnji Matteo i 30-godišnja Ajla, čiji je prekid bio prikazan i u Netflixovoj dokumentarnoj seriji "Break Point", nisu imali pojma da su oboje odsjeli u luksuznom hotelu, zbog čega su se oboje trudili izbjegavati jedno drugo.

"Bilo je puno drame jer se nisu vidjeli od svog teškog prekida u veljači 2022. godine. Bilo je stvarno neugodno. Upućivali su jedno drugome ružne poglede cijelo vrijeme i morali su biti smješteni na suprotnim stranama hotela", izjavio je izvor koji se zatekao na istom događanju.

Na zabavi su bili prisutni i Berrettinijevi roditelji kojima je Ajla navodno također upućivala ružne poglede.

"Berrettini je napustio zabavu. Tenzije su bile stvarno velike i neugodnost je bila ogromna", dodao je izvor.

Matteo i Ajla prekinuli su 2022. godine nakon višegodišnje veze, o čemu je ona progovorila u dokumentarcu "Break Point".

"Svaka veza ima dobrih i loših trenutaka. Jednostavno sam osjećala da stvari ne štimaju. Tražite nešto što će trajati cijeli život, a nije bilo suđeno da bude. Da, to je samo život koji se i dalje događa iako ste profesionalni sportaš", izjavila je Ajla u filmu.

Nakon Ajle Matteo ljubi talijansku televizijsku voditeljicu Melissu Satta, koja se na spornoj zabavi nije pojavila.

1/40 >> Pogledaji ovu galeriju Kanye West i Bianca Censori - 1 Kanye West i Bianca Censori - 2 Kanye West i Bianca Censori - 3 Kanye West i Bianca Censori - 4 +35 Kanye West i Bianca Censori - 5 Celebrity Prolaznici traže pomoć zbog onog u čemu ova žena hoda ulicama, a svima je prekipjelo jer je njezin poznati muž pokazao golu stražnjicu: ''Spasite je!''

1/23 >> Pogledaji ovu galeriju Borna Budimir Doris Dragović, Jadran Mario Budimir (FOTO: Tino Juric/PIXSELL) Doris Dragović - 5 Doris Dragović - 8 +18 Doris Dragović - 5 Nekad i sad Pogledajte kako izgleda sin Doris Dragović, roditelji su ga uvijek štitili od medija, a i danas živi sasvim povučeno

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene