jeste li ovo očekivali?

Svi su ostali u šoku kad je ovaj mladi medicinski tehničar pustio svoj glas, stresan posao vikendom mijenja u nešto sasvim drugačije!

Medicinski tehničar Marko Johović - 6 Medicinski tehničar Marko Johović - 6 Nova TV 1/24 >> Pogledaji ovu galeriju Medicinski tehničar Marko Johović - 9 Medicinski tehničar Marko Johović - 8 Marko Johović - 3 Marko Johović - 2 Marko Johović - 4 Marko Johović - 1 Medicinski tehničar Marko Johović - 20 Medicinski tehničar Marko Johović - 19 Medicinski tehničar Marko Johović - 18 Medicinski tehničar Marko Johović - 17 +13 Medicinski tehničar Marko Johović - 16 Galerija

Marko Johović predstavio se kao medicinski tehničar u ''Tko to tamo pjeva?'' te glasom iznenadio žiri i publiku, ispao je tik pred finale.

U ovotjednoj epizodi ''Tko to tamo pjeva?'' natjecala se 29-godišnja Andra Višnjić, a u zadnjem krugu natjecanja izbacila je medicinskog tehničara koji itekako zna pjevati.

Pogledaji ovo Josip Čolić, Tko to tamo pjeva? Zanimljivosti Upoznali smo ga kao fitness trenera, a on radi kao model i pun je iznenađenja: "Ja nisam vidio ovako nabildanog čovjeka da zna pjevati!"

25-godišnji medicinski tehničar dolazi iz Novske i zove se Marko Johović. Trenutno radi kao anesteziološki tehničar na Rebru, ali drugi posao koji neopisivo voli je upravo glazba.

''Show je prezanimljiv i prezabavan! Nisam očekivao prolazak skroz do zadnjeg kruga, ali sam priželjkivao da dođem do kraja, jer mi je bilo jako zanimljivo i htio sam što duže sudjelovati u tom'', rekao nam je nakon showa.

Pohvalio je i žiri te voditelja.

''Svi su predobri, svi su bili smiješni i zanimljivi tako da je bilo opušteno stajati ispred njih, ali Vinča je ipak čovjek od naroda i njegov humor je najviše pridonio atmosferi, uz naravno Franu Ridjana koji fore prosipa iz rukava!''

Marko je kao mali krenuo u glazbenu školu, svirao je u dječjim tamburaškim sastavima od 12. godine, a kasnije i u umjetničkim društvima. Danas svira u M2 bandu.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Marko Johović (@marko_johovic)

No, anesteziološki tehničar nije biti lako, a mi smo ga upitali kako usklađuje bolnicu i svirke.

''Stresan posao uvijek treba ispušni ventil, a to je za mene glazba. Vikendom svirka uz dobro društvo i glava je mirna i energija za idući tjedan je tu'', govori nam.

Pogledaji ovo Katarina Vukadin, Tko to tamo pjeva? - 3 Zanimljivosti Evo odakle vam je poznata instruktorica joge iz našeg hit-showa, već smo je imali priliku gledati na malim ekranima!

Ponosan je član benda, a da mora birati između struke i ljubavi, prevladala bi upravo glazba.

''Teško je izabrati između toga, ali kakva je trenutna situacija s novim (premalim) koeficijentima za nas u operacijskoj sali i intenzivnama, mislim da bi se odlučio za M2 band!''

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Marko Johović (@marko_johovic)

1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Bianca Censori - 4 Bianca Censori - 2 Bianca Censori - 1 Bianca Censori - 6 +26 Bianca Censori - 5 Celebrity Za izlazak s mužem zaboravila je odjenuti ono najosnovnije, torbicom je skrivala kritične dijelove tijela od paparazza koji ih slijede u stopu!

1/32 >> Pogledaji ovu galeriju Amanda Holden - 6 Amanda Holden - 5 Amanda Holden - 3 Amanda Holden - 1 +27 Amanda Holden - 7 Celebrity Okupljenima na plaži priuštila je prizore kao iz legendarne serije, a nitko ne vjeruje da su joj 53 godine: ''Kako da imam takvo tijelo?''

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene