''Ja sam mislio da je...''

Grubnić je na posebnu lokaciju poveo svog partnera, ali i majku koju su zbog očitih razloga zamijenili s našom pjevačicom!

Marko Grubnić s majkom Brankom i Momčilom Gurovićem - 5 Marko Grubnić s majkom Brankom i Momčilom Gurovićem - 5 Instagram 1/32 >> Pogledaji ovu galeriju Marko Grubnić s majkom Brankom i Momčilom Gurovićem - 1 Marko Grubnić s majkom Brankom i Momčilom Gurovićem - 2 Marko Grubnić s majkom Brankom i Momčilom Gurovićem - 3 Marko Grubnić s majkom Brankom i Momčilom Gurovićem - 4 Marko Grubnić s majkom Brankom i Momčilom Gurovićem - 6 Marko Grubnić s majkom Brankom i Momčilom Gurovićem - 7 Marko i Branka Grubnić Marko Grubnić Marko Grubnić 2012. godine - 4 Marko Grubnić 2012. godine - 2 +21 Marko Grubnić Galerija

Marko Grubnić odmara u luksuznoj istarskoj vili iz koje je objavio fotografiju s mamom Brankom i svojim partnerom Momčilom Gurovićem.

Naš poznati dizajner Marko Grubnić pohvalio se fotografijama s odmora iz jedne istarske vile u kojoj uživa sa svojom majkom Brankom i partnerom Momčilom Gurovićem.

Grubnić je objavio nekoliko fotografija na kojima drži mamu za ruku, dok na jednoj on i Momčilo poziraju s mamom pored bazena.

"Zahvalan na svakoj sekundi", napisao je stilist.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Marko Grubnic (@markogrubnic)

"Marko, ti si u svoju majku zaista uložio i ljubavlju joj uzvraćaš, prekrasna je", "Mama blista" i ''Na prvu sam mislio da je Maja, žena top kao i Maja'', bili su neki od komentara fanova.

Inače, Grubnićeva mama po struci je ekonomistica i radi u državnoj firmi, a baš kao i njezin sin, voli upečatljive modne kombinacije koje joj Marko iskombinira.

Često se zna pohvaliti i njihovim zajedničkim fotografijama, a svoje modne ideje voli dijeliti i sa svojim partnerom Momčilom s kojim je u sretnoj vezi već nekoliko godina.

1/8 >> Pogledaji ovu galeriju Nastasia Urbano Nastasia Urbano (Foto: Screenshot) Nastasia Urbano (Foto: Screenshot) Nastasia Urbano (Foto: Facebook) +3 Nastasia Urbano (Foto: Facebook) Nekad i sad Ova žena živjela je san snova, bila prava ljepotica i imala uspješnu karijeru, a onda joj je jedan događaj odredio tužnu sudbinu s kojom se danas bori!

1/33 >> Pogledaji ovu galeriju Heidi Klum - 7 Heidi Klum - 1 Heidi Klum - 10 Heidi Klum - 9 +28 Heidi Klum - 8 Celebrity Heidi Klum objavila fotku svoje stražnjice u krupnom planu, pokazala je kako izgleda iz perspektive svog supruga, koji je snimio taj prizor!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene