nije odolio!

Grubnićeve kupaće gaće leopard uzorka komentirao je čak i Frano Ridjan i to među prvima: ''Dakle...''

Marko Grubnić Marko Grubnić Instagram 1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Marko Grubnić Marko i Branka Grubnić Marko Grubnić Marko Grubnić, Momčilo Gurović Marko Grubnić - 3 Igor Barberić, Marko Grubnić i Larisa Lipovac Navojec Marko Grubnić - 8 Marko Grubnić - 3 Marko Grubnić - 2 Larisa Lipovac Navojec i Marko Grubnić +19 Marko Grubnić i Momčilo Gurović - 5 Galerija

Marko Grubnić objavio je fotografiju s odmora na kojoj su svu pažnju ukrale njegove kupaće gaćice.

Domaći modni stilist Marko Grubnić poznat je i po svojem osebujnom i hrabrom stilu odijevanja.

Svojim modnim odabirima rado se hvali na Instagramu, a sada je objavio jednu fotografiju na kojoj pozira u ljetnom izdanju i na kojoj su glavna zvijezda njegove kupaće gaće leopard uzorka.

"Zahvalno srce je magnet za čuda", napisao je Grubnić uz fotografiju s odmora na kojoj mu se pridružio i jedan od njegova dva psića.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Marko Grubnic (@markogrubnic)

"Ali ove geopard gaće, dakle..." među prvima je komentirao voditelj Frano Ridjan uz emotikon koji plače od smijeha, a iako je malo pomiješao životinje, jasno je na što je ciljao.

Grubnić je otkrio i da mu društvo n odmoru pravi i njegova mama Branka, a pohvalio se i kako su se dotjerali za izlazak na večeru.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Marko Grubnic (@markogrubnic)

"Super ste", "Divni", "Predivna mama, a o sinu ne trebam ništa više reći", samo su neki od brojnih komplimenata koje su dobili.

1/14 >> Pogledaji ovu galeriju Roy Dupuis - 6 Roy Dupuis - 4 Roy Dupuis - 5 Roy Dupuis - 3 +9 Roy Dupuis - 2 Nekad i sad Sjećate se fatalnog Michaela iz hit-serije "Nikita"? Ima 60 godina i kažu da izgleda bolje nego ikad!

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Jelena Rozga i Mia Dimšić Jelena Rozga - 1 Jelena Rozga - 2 Jelena Rozga - 3 +25 Jelena Rozga - 4 Celebrity Evo kako se Rozga pobrinula da svi oko nje padnu u drugi plan, nije ju uspjela zasjeniti ni zgodna mlađa kolegica!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene