Mama i sinčić!

Marija Šerifović uživa u danima sa sinčićem kojeg si je dugo priželjkivala, nova snimka iz udobnosti doma sve je raznježila!

Marija Šerifović - 3 Marija Šerifović - 3 Instagram 1/29 >> Pogledaji ovu galeriju Marija Šerifović - 2 Marija Šerifović - 1 Marija Šerifović - 2 Marija Šerifović - 3 Marija Šerifović - 4 Marija Šerifović Marija Šerifović Marija Šerifović - 3 Marija Šerifović - 2 Marija Šerifović - 1 +18 Marija Šerifović - 1 Galerija

Marija Šerifović dočekala je najljepše dane u životu, a svojim pratiteljima pokazala je kako odmara sa svojim sinčićem Mariom u udobnosti doma.

Srpska pjevačica Marija Šerifović jedva je dočekala podijeliti vijesti da je postala majka, a od tog dana na društvenim mrežama ne prestaje pokazivati kako uživa u danima koje si je dugo priželjkivala.

Nakon što je najavila odmor od karijere kako bi se posvetila bebi, o čemu više možete pročitati OVDJE, Marija tu i tamo snimi kako provodi vrijeme sa sinom Mariom.

Na Instagram priči sada je pokazala malena stopala njezinog sina, a pored njih i svoja. Oboje su zaigrano ''zaplesali'' prstima, a njegova je stopala Marija držala u svojoj ruci dok su zajedno ležali na kauču.

Pogledaji ovo Marija Šerifović - 3 Celebrity Marija Šerifović zbog incidenta prekinula koncert, evo što ju je izbacilo iz takta: "Nađite je i je*ite joj vi mater poslije, ok?"

Podsjetimo, Mariji je sina rodila surogat-majka i to u dalekoj Americi, a na ovu metodu odlučila se nakon dugo godina pokušavanja drugim načinima oplodnje.

"Više sam puta pokušala iznijeti trudnoću i nisam u tome uspjela, na svoju veliku žalost. Zaista ne želim javno objašnjavati zdravstvene razloge za to, ali surogat-majčinstvo je konačno bio jedini moj izbor", ispričala je za Blic.

Rekla je i kako zbog ugovora o privatnosti ne smije otkriti detalje o ocu djeteta, ali je naglasila i kako će njezin sin, kad za to dođe vrijeme, sve znati o tome. Šerifović je u dokumentima bebe navedena kao jedini roditelj.

1/35 >> Pogledaji ovu galeriju Ana Maria Marković i Cristiano Ronaldo - 4 Ana Maria Marković i Cristiano Ronaldo - 1 Ana Maria Marković i Cristiano Ronaldo - 5 Ana Maria Marković - 12 +30 Ana Maria Marković - 11 Celebrity Najljepša hrvatska sportašica pohvalila se upoznavanjem jednog od najboljih nogometaša, zajedno su izveli i njegov slavljenički pokret!

1/23 >> Pogledaji ovu galeriju Edina Vukojević Edina Vukojević Edina Vukojević Edina Vukojević +18 Edina Vukojević i Kristijan Rahimovski Zanimljivosti Aki Rahimovski nikad nije govorio o svojoj starijoj kćeri, poznato je i zašto, a ona je na njegovu sprovodu rasplakala sve prisutne

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene