"wow!"

Šuput u haljini koja je jedva pokrila ključne dijelove pokorila Slavoniju: "Ma ti si haljini samo dodatak!"

Maja Šuput - 1 Maja Šuput - 1 Maja Šuput/Instagram 1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Maja Šuput - 2 Maja Šuput - 1 Maja Šuput - 2 Severina i Maja Šuput - 2 Maja Šuput i Nenad Tatarinov - 4 Maja Šuput i Nenad Tatarinov - 2 Maja Šuput i Nenad Tatarinov - 3 Maja Šuput i Nenad Tatarinov - 1 Maja Šuput In Magazin: Maja Šuput - 4 +19 In Magazin: Maja Šuput - 2 Galerija

Maja Šuput posjetila je Slavoniju, a u haljini koja joj stoji kao salivena oduševila je pratitelje.

Naša pjevačica i kraljica svadbi Maja Šuput ponovo je oduševila izgledom te je počastila pratitelje u izazovnoj haljini u kojoj izgleda besprijekorno. 

Nosila je crnu dugu haljinu koja je na gornjem dijelu imala proreze te pokrivala samo najriskantnije dijelove grudi, a cijelu modnu kombinaciju upotpunila je sa skupocjenom torbicom marke YSL.

"Slavonijo, zlatna ti si", napisala je Maja u opisu objave na kojoj je pozirala gledajući u daljinu sa sunčanim naočalama i časom crnog vina u ruci.

Pratitelji su odmah pohvalili njezin izgled i poželjeli joj dobrodošlicu u Čepin.

"Wow", "Dobrodošla u moje selo", "Predivna", "Baš lijepo da si došla u Slavoniju", "Koja haljina! Ti si iz nju još samo top dodatak", nizali su se komentari. 

Maja je nedavno i s pratiteljima podijelila koji je slavni pjevač čuvao njezinog sinčića Blooma dok je ona odmarala nakon nastupa, a više o tome pročitajte OVDJE.

Pogledaji ovo Severina i Maja Šuput - 3 Celebrity Šuput objavila opuštenu fotografiju sa Sevkom, ekipa u komentarima u nevjerici: ''Slika od milijun dolara!''

Pogledaji ovo Maja Šuput i Nenad Tatarinov - 5 Celebrity Šuput i suprug Nenad kao da su ispali iz nekog filma! Pogledajte kako su se uredili za glamurozan događaj

Pogledaji ovo Maja Šuput Celebrity Maja Šuput opet je pokazala svoju brižnu stranu i razveselila pratitelje: ''Nadam se da će i ovoga puta završiti na pravoj adresi''

1/13 >> Pogledaji ovu galeriju Kristijan Iličić - 3 Kristijan Iličić - 2 Kristijan Iličić - 1 Kristijan Iličić i Andrea Trgovčević Iličić +8 Kristijan Iličić i Andrea Trgovčević Iličić Celebrity Naš najpoznatiji svjetski putnik zabrinuo priznanjem: "Ispod ovog osmijeha krije se borba za koju znaju samo moji najbliži..."

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Olivera Balašević - 6 Olivera Balašević - 5 Olivera Balašević - 4 Olivera Balašević - 3 +25 Olivera Balašević - 2 Celebrity Supruga neprežaljenog Đorđa Balaševića utjehu je pronašla u novom hobiju, s pričom koju je izvela može se itekako poistovjetiti!

 

 

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene