Opet su na izletu

Ovakav outfit Majinog Blooma mnoga djeca ne žele nositi, no način na koji ga je on profurao pratitelji nisu propustili komentirati: ''Kakav šminker!''

Maja Šuput Maja Šuput Instagram 1/33 >> Pogledaji ovu galeriju Maja Šuput na Instagramu - 4 Maja Šuput na Instagramu - 1 Maja Šuput na Instagramu - 3 Maja Šuput na Instagramu - 5 Maja Šuput - 3 Maja Šuput - 1 Maja Šuput - 5 Maja Šuput - 4 Maja Šuput - 3 Maja Šuput - 2 +22 Maja Šuput - 1 Galerija

Maja Šuput sa svojom je obitelji otputovala na novi izlet i to na Brijune, a neodoljivi Bloom opet je bio glavna zvijezda njenih objava na društvenim mrežama.

Pjevačica Maja Šuput svaku slobodnu priliku između koncerata i obaveza koristi za putovanje sa svojim suprugom Nenadom Tatarinovim i sinčićem Bloomom.

Ovog vikenda, Maja i Nenad otputovali su na Brijune, a od dolaska u hotel pjevačica nije prestala snimati svoje neodoljivo dijete.

Jutros ga je snimila dok je ležao u velikom krevetu i gledao crtiće za razbuđivanje, a potom su se uputili na izlet u safari gdje su se vozili u posebnim vozilima. Pokazala je i kako je Bloom mazio magarca.

''Savršen dan na Brijunima'', napisala je Maja u opisu fotografija.

Pogledaji ovo Maja Šuput Celebrity Maja Šuput podijelila je presladak razgovor sa sinom oko njezine haljine, evo zašto se Bloom naljutio na mamu!

A Bloomov outfit ukrao je svu pozornost. Nosio je traper hlače, košulju te šešir koji su mu savršeno pristajali, a to su primijetili i brojni njeni pratitelji.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by majasuput (@majasuput)

''Kakav šminker!'', ''Koliko je sladak'', ''Ovo je čudo'', neki su od komenara.

Bloomov outfit je...

  • Top!
  • Flop!

Ukupno glasova:

Pogledaji ovo Maja Šuput Celebrity Šuput u kreaciji za pamćenje posramila i najveće svjetske zvijezde: "Ovako nešto ni u Hollywoodu nitko nije nosio!"

Maja je prije nekoliko dana javnosti predstavila i svoj najnoviji projekt - kolekciju lutkica osmišljenu upravo po njezinu liku i djelu pa šljokica, ružičaste boje, bezbroj frizura, haljina i visokih potpetica ne nedostaje.

''Dvadeset i jednu točno, ali svih mogućnosti, od ovih koje nisu baš prepokretljive do ovih koje rade špagu, prelet i tako dalje. Naš poslovni plan je da u četiri sljedeće godine dva puta godišnje izlazi ovoliko lutkica, tako da ćete se nagledat mene još puno'', najavila je Maja u razgovoru za IN Magazin.

1/32 >> Pogledaji ovu galeriju Helena Minić Matanić - 4 Helena Minić Matanić - 3 Helena Minić Matanić - 5 Helena Minić Matanić - 2 +27 Helena Minić Matanić i Dalibor Matanić Celebrity Supruga Dalibora Matanića prvi put u javnosti od izbijanja afere, evo kako je reagirala kad je vidjela da ju se snima

1/32 >> Pogledaji ovu galeriju Hailie Jade Scott Mathers - 7 Eminem i kći Hailie Eminem i kći Hailie Hailie Jade Scott Mathers - 2 +27 Hailie Jade Scott Mathers - 1 Nekad i sad Eminemova kći Hailie zbog oca je odmalena bila pod povećalom javnosti, a pogledajte u kakvu je ljepoticu izrasla!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene