snimljena nakon dugo vremena

Lijepa kći naše glumice nekoć je punila medijske stupce, no zasitila se takvog života i više je nemamo često priliku vidjeti!

Maja Lena Lopatny Maja Lena Lopatny Neva Zganec/Pixsell 1/27 >> Pogledaji ovu galeriju Maja Lena Lopatny Maja Lena Lopatny Maja Lena Lopatny Maja Lena Lopatny - 1 Maja Lena Lopatny Maja Lena Lopatny - 2 Maja Lena Lopatny - 2 Maja Lena Lopatny - 3 Maja Lena Lopatny Maja Lena Lopatny +16 Maja Lena Lopatny - 3 Galerija

Maja Lena Lopatny na Badnjak je prošetala zagrebačkom špicom, gdje je nekoć bila neizbježno lice.

Kći kazališne, filmske i televizijske glumice Mije Begović (60), Maja Lena Lopatny (32), nije mogla neopaženo prošetati zagrebačkom špicom.

Iako je prije tamo bila neizbježno lice, Maja Lena već nekoliko godina ne živi u Zagrebu, a usto se pokušava i kloniti medija, pa sada nikako nije mogla promaknuti fotografima.

Maja je prošetala u društvu prijateljice, a nosila je upečatljivi smeđi kaput i veliku mašnu na glavi te je pojavom i stilom neodoljivo podsjetila na svoju majku.

Maja je nekoć bila zvijezda svih društvenih događanja i punila je medijske stupce. No nakon što je diplomirala, odlučila se povući iz javnosti i posljednjih godina živi na Korčuli, gdje radi u marketinškom odjelu jednog odmarališta, a rijetko se oglašava i na društvenim mrežama.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli MAJA LENA LOPATNY (@majalena__l)

Prošla godina bila je posebno teška za Maju Lenu jer je ostala bez oca Ronalda Lopatnyja. Trofejni hrvatski vaterpolist je u svibnju 2022., u 78. godini života izgubio bitku s dugom i teškom bolesti.

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Martina Tomčić Martina Tomčić Martina Tomčić Martina Tomčić +25 Martina Tomčić Celebrity Martina Tomčić uživala s obitelji pa završila na hitnoj: "Bez lijekova trenutno ne mogu zamisliti život, ali mužić olakšava patnje"

1/23 >> Pogledaji ovu galeriju Saša Kopljar s kćeri Arijanom i suprugom Renatom Saša Kopljar s kćeri Arijanom i suprugom Renatom i Saša Kopljar sa suprugom Renatom i kćeri Arijanom Saša Kopljar sa suprugom Renatom - 1 +18 Saša Kopljar sa suprugom Renatom - 2 Celebrity Omiljeni domaći voditelj prošetao sa svojim najdražim damama, a posebnu pažnju plijenila je njegova kći manekenka!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene