on je ovo mogao očekivati

Zbog bivšeg dečka Taylor Swift londonski pub morao je unajmiti dodatno osiguranje, a evo što je bilo dovoljno da nastane potpuna ludnica!

Taylor Swift i Joe Alwyn - 10 Taylor Swift i Joe Alwyn - 10 Profimedia 1/33 >> Pogledaji ovu galeriju Taylor Swift i Joe Alwyn - 10 Taylor Swift i Joe Alwyn - 11 Taylor Swift i Joe Alwyn - 9 Taylor Swift i Joe Alwyn - 8 Taylor Swift i Joe Alwyn - 7 Taylor Swift i Joe Alwyn - 6 Taylor Swift i Joe Alwyn - 5 Taylor Swift i Joe Alwyn - 4 Taylor Swift i Joe Alwyn - 3 Taylor Swift i Joe Alwyn - 2 +22 Taylor Swift i Joe Alwyn - 1 Galerija

Taylor Swift je u svom najnovijem albumu spomenula jedan londonski pub koji je nakon toga bio primoran odbijati mušterije zbog prevelikog broja obožavatelja.

Poznato je da trenutačno najpopularnija pjevačica Taylor Swift često piše pjesme o bivšim ljubavima. Shodno s tim, pjevačica i na najnovijem albumu "The Tortured Poets Department" posvetila pjesmu još jednom bivšem dečku.

U pitanju je engleski glumac Joe Alwyn, a iako ga nije imenovala, spomenula je ime londonskog puba "The Black Dog", čija je voditeljica ranije otkrila je da Alvin stalni gost.

34-godišnja zvijezda u pjesmi se požalila kako mu, najvjerojatnije Joeu, sigurno nije nedostajala dok je provodio svoje vrijeme u spomenu.

Pogledaji ovo Taylor Swift i Travis Kelce Celebrity Dečko najpopularnije pjevačice prvi put progovorio o njihovom odnosu pa ispričao kako ju je uveo u svijet sporta!

"Ne želim odati previše", rekla je Lily Bottomley, voditeljica lokala za Sky News, ali je nazvala 33-godišnjeg Alwyna "stalnim posjetiteljem".

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by The Black Dog Vauxhall (@theblackdogvauxhall)

Bottomley je također dodala da je i slavna Swift prethodno svraćala na piće u pub koji se nalazi u londonskom Vauxhallu, ali nije otkrila je li Joe dolazio s njom. 

Isto tako, rekla je i da otkako je Swift spomenula njezin pub u pjesmi, da je interes gostiju naglo porastao. 

"Ne možemo biti sretniji. Upravo smo jučer imali jedan od naših najboljih ponedjeljaka. Ikad", rekla je Bottomley.

Pogledaji ovo Taylor Swift i Travis Kelce - 11 Celebrity Najpoznatiji par na planetu uhvaćen je u opuštenim trenucima i razgolićenim izdanjima, napokon su pronašli malo vremena za sebe!

Zbog prevelikog kapaciteta ljudi, spomenuti pub bio je primoran unajmiti dodatno osiguranje. Također, morali su odbijati mušterije jer su dosegli puni kapacitet lokala.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by The Black Dog Vauxhall (@theblackdogvauxhall)

Međutim, zaposlenici lokala napravili su i nešto za Taylorine obožavatelje. 

"Imamo 'Swiftie pint' koji ljudi mogu dobiti besplatno ako otpjevaju stihove Taylor Swift. Imamo i posebne verzije naših koktela i hrpu lijepih stvari za obožavatelje Taylor Swift. Naravno, mi ih volimo" rekla je vlasnica "The Black Doga".

Pogledaji ovo Franka Batelić Celebrity Poslušajte kako zvuči veliki hit Taylor Swift u izvedbi Franke Batelić, u pomoć joj je priskočio i član obitelji!

Inače, Taylor Swift i njezin trenutačni partner Travis Kelce već dulje vrijeme pune medijske stupce, a u vezi su nekoliko mjeseci

1/33 >> Pogledaji ovu galeriju Chloe Sevigny - 7 Chloe Sevigny - 6 Chloe Sevigny - 5 Chloe Sevigny - 4 +28 Chloe Sevigny - 3 Celebrity Holivudska glumica koja je udana za Hrvata iz Zaprešića vješto se zamaskirala dok je šetala sina Vanju, ali fotografe ipak nije zavarala!

1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Ana Rucner Ana Rucner Ana Rucner Ana Rucner - 6 +26 Ana Rucner - 4 Zanimljivosti Ana Rucner pokazala kako izgleda njen stan, vidi se da je pazila na baš svaki detalj, a jedna prostorija je san svake žene!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene