tužna objava

Lisa Kudrow otkrila kako se Matthew Perry ponašao na setu Prijatelja dok se borio s ovisnostima: "Dolazio si na posao kada ti nije bilo dobro..."

Matthew Perry i Lisa Kudrow Matthew Perry i Lisa Kudrow Profimedia 1/25 >> Pogledaji ovu galeriju Matthew Perry i Lisa Kudrow Matthew Perry i Lisa Kudrow Matthew Perry i Lisa Kudrow Matthew Perry i Lisa Kudrow Matthew Perry i Lisa Kudrow Matthew Perry i Lisa Kudrow Lisa Kudrow, Jennifer Aniston, Matthew Perry, Courtney Cox Matt Leblanc, Courteney Cox, Lisa Kudrow, Jennifer Aniston Courteney Cox, Lisa Kudrow, Jennifer Aniston Serija Prijatelji - 4 +14 Serija Prijatelji - 6 Galerija

Lisa Kudrow na Instagramu se oprostila od preminuloga Matthewa Perryja, s kojim je glumila u hit-seriji "Prijatelji".

Glumica Lisa Kudrow pridružila se ostatku ekipe iz serije "Prijatelji" i nakon više od dva tjedna šutnje oprostila se od kolege Matthewa Perryja preko Instagrama.

Lisa je objavila staru fotografiju s Perryjem uz koju mu je posvetila dirljive riječi.

"Snimili smo pilot 'Prijatelji poput nas', odmah smo izabrani. Predložio si da igramo poker i učinio si to toliko zabavnim dok smo se tek zbližavali. Hvala ti za to. Hvala ti što si me toliko nasmijao da su me od smijeha boljeli mišići i suze mi tekle niz lice svaki dan. Hvala ti za tvoje otvoreno srce u vezi sa šestero ljudi koja je zahtijevala kompromise. I puno 'razgovora'. Hvala ti što si dolazio na posao kada ti nije bilo dobro, a i tada si bio potpuno briljantan. Hvala ti za najboljih deset godina koje osoba može doživjeti. Hvala ti što si mi vjerovao. Hvala ti što sam poznavajući tebe naučila sve o milosti i ljubavi. Hvala ti za vrijeme koje sam provela s tobom, Matthew", napisala je Kudrow.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Lisa Kudrow (@lisakudrow)

Inače, glavna glumačka postava "Prijatelja" oglasila se prije toga tek kratkim službenim priopćenjem nekoliko dana nakon što je Matthew preminuo. U njemu su Jennifer Aniston, Courteney Cox, Matt LeBlanc, David Schwimmer i Lisa Kudrow rekli da je to za njih nesaglediv gubitak te da su shrvani.

"Svi smo potpuno shrvani gubitkom Matthewa. Bili smo više od samo glumaca. Mi smo obitelj. Toliko toga moglo bi se reći, ali sada ćemo si uzeti trenutak da tugujemo i procesuiramo ovaj nesagledivi gubitak. S vremenom ćemo reći više, kako i kada budemo u stanju. Zasad su naše misli i ljubav s Mattyjevom obitelji, njegovim prijateljima i svima koji su ga voljeli diljem svijeta", poručili su tada.

Podsjetimo, Matthew Perry 28. listopada pronađen je mrtav u jacuzziju u svojem domu u Los Angelesu, a točan uzrok njegove smrti još je nepoznat. Pokopan je u Forest Lawn Memorial Parku u Los Angelesu, gdje počivaju i mnoge poznate zvijezde

Perry je od 1997. godine bio čak 15 puta na odvikavanju, a u svojim memoarima "Friends, Lovers and the Big Terrible Thing", koje je izdao prošle godine, otkrio je da je 2018. godine bio nadomak smrti nakon što mu je debelo crijevo puklo zbog ovisnosti i da su mu liječnici dali tek dva posto šanse za život nakon što je bio priključen na aparate.

Priznao je i da nije mogao gledati "Prijatelje" jer je baš za vrijeme snimanja završio u paklu ovisnosti.

1/26 >> Pogledaji ovu galeriju Ante Gelo, Lovro Juraga, Nikša Kušelj, Jelena Perčin, Iva Jerković Oreški, Iva Mihalić, Filip Vidović Ante Gelo - 2 Jelena Perčin - 2 Jelena Perčin +21 Jelena Perčin - 1 Celebrity Jelena Perčin nakon razvoda ljubi poznatog domaćeg glazbenika? "Oni su zajedno već neko vrijeme"

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Lidija Bačić - 1 Lidija Bačić - 2 Lidija Bačić - 3 Lidija Bačić - 4 +25 Lidija Bačić - 5 Celebrity Pogledajte kako je Lidija Bačić na svom koncertu upozorila sve koji joj gledaju u stražnjicu: "Legendo!"

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene