znakovita poruka

Pomirili se bivši dinamovac i fatalna Sinjanka? Prekinuli su nakon što su dobili dijete, a on je sada komentirao njezine seksi fotke

Anđela Šimac Anđela Šimac Instagram 1/13 >> Pogledaji ovu galeriju Anđela Šimac Lirim Kastrati i Anđela Šimac Lirim Kastrati i Anđela Šimac Anđela Šimac Anđela Šimac - 12 Anđela Šimac Anđela Šimac Anđela Šimac - 9 Anđela Šimac - 6 Anđela Šimac - 5 +2 Anđela Šimac - 2 Galerija

Lirim Kastrati komentirao je seksi fotografije Anđele Šimac s kojom ima dijete, a tim je potezom dao naslutiti da su opet par.

Sinjska manekenka Anđela Šimac javnosti je postala poznata zbog veze s bivšim dinamovcem Lirimom Kastratijem, s kojim ima i dijete.

Pogledaj i ovo showbuzz A već se i leti avionom! Sinjska manekenka pokazala kako izgleda 10 dana nakon poroda: "Netko mi je rekao da više neću imati ravan trbuh!"

No samo nekoliko mjeseci nakon što su dobili kćer Indiah, njihovoj je vezi došao kraj, a nogometaš je sada dao naslutit kako su se pomirili.

Naime, Anđela je na svojem profilu na Instagramu objavila fotografije na kojima je u prvom planu njezin bujni dekolte, a u komentarima joj se među prvima javio Lirim.

"Moj život", napisao je uz emotikon srca.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Angie (@angieliciious)

Podsjetimo, Anđela je vijest o prekidu s Lirimom otkrila u kolovozu prošle godine.

"Ne možemo više zajedno, meni ne odgovara taj način života. Nemam svoj život", kazala je tada za 24 sata, no u međuvremenu i sama potaknula šuškanja o njihovu pomirenju snimkama koje je objavljivala s Lirimovih utakmica.

Anđela inače radi kao model za kupaće kostime i donje rublje, a bila je i finalistica na izboru za Najseksi Hrvaticu 2016. godine. Prethodno se natjecala za Kraljicu Hrvatske na Pagu, no tamo nije ostvarila zapažen rezultat, a iste je godine osvojila titulu Lica godine Hrvatske.

Za njezinu vezu s Lirirmom doznalo se dok je on još bio igrač Dinama, a odao ih je video s proslave njegova rođendana koji je osvanuo na društvenim mrežama.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Lirim Kastrati (@lirimkastratti)

Njihova veza bila je turbulentna od samog početka, a već su i ranije bili nakratko prekinuli, i to zbog snimke koja je kružila internetom u kojoj Anđela plače dok njezin bivši dečko, talijanski nogometaš Mario Balotelli, nezainteresirano igra Playstation.

Vijest o dolasku prinove potvrdili su dva tjedna nakon Lirimova odlaska iz Dinama, a Anđela je tada priznala da ne planiraju vjenčanje.

1/27 >> Pogledaji ovu galeriju Zlatko i Davorka Dalić - 1 Zlatko i Davorka Dalić - 2 Zlatko i Davorka Dalić - 3 Zlatko i Davorka Dalić - 5 +22 Zlatko Dalić Celebrity Zlatko Dalić nije imao mira u rijetkom izlasku sa suprugom Davorkom, pogledajte tko ih je ometao u romantičnim trenucima

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Severina s majkom Anom Severina - 1 Severina - 2 Severina - 3 +25 Severina - 4 Celebrity Severina pokazala s kim je proslavila Uskrs i fotografijom raznježila sve redom: "Čuvaj to blago!"

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene