Očekivano?

Evo kako je Let 3 komentirao Baby Lasagnu, dok su oni bili njegovi glavni favoriti: "Prvi put sam ga neki dan čuo i..."

Let 3 Let 3 Nova TV 1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Let 3 - 3 Let 3 - 2 Let 3 - 1 Baby Lasagna na Dori 2024 - 6 Baby Lasagna na Dori 2024 - 7 Baby Lasagna na Dori 2024 - 3 Baby Lasagna na Dori 2024 - 4 Baby Lasagna - 2 Baby Lasagna - 3 Baby Lasagna - 1 +20 Baby Lasagna, Dora 2024 Galerija

Let 3 je za naš portal komentirao Baby Lasagnu, koji je ove godine pobijedio na Dori s pjesmom "Rim Tim Tagi Dim".

Prošlogodišnji pobjednici Dore, naš kultni riječki bend Let 3, na istom je natjecanju sa svojom pjesmom "Baba Roga" ove godine zauzeo visoko treće mjesto, dok je pobjedu odnio Baby Lasagna s pjesmom "Rim Tim Tagi Dim".

Uoči velikog finala Prlja i Mrle otkrili su nam što oni zapravo misle o Baby Lasagani, a znamo i jesu li ga uopće smatrali konkurencijom.

"Super je! Prvi put sam ga neki dan čuo i dobar je. Mi nismo takmičari, mi smo nekakvi križari, svojevrsni. Baš smo na strani dobra i da pokušamo napraviti nešto toj Babarogi koja mori sav ovaj jadni narod i državu", poručili su dečki.

Pogledaji ovo Severina i Let 3 na zabavi poslije Dore - 5 Celebrity Pogledajte kamo su letovci odveli Severinu nakon finala Dore, iznenadila je ekipu na neočekivanom mjestu!

Ni Baby Lasagna nije skrivao svoje simpatije prema Letu 3 i njihovu nastupu sa Severinom, a istaknuo ih je kao svoje favorite tijekom prijenosa uživo. Nakon pobjede otkrio je i kako je već potražio savjet od njih.

"Imao sam priliku malo, na tri minute, uhvatiti Let 3 u hotelu pa sam ih malo ispitivao kako je njima bila i kakva su im iskustva. I rekli su da je bilo borbeno, ali za sve to se vrijedi boriti valjda", zaključio je Baby Lasagna.

Pogledaji ovo Baby Lasagna na Dori 2024 - 2 Celebrity Baby Lasagna na Doru je upao kao rezerva umjesto Zsa Zse, o njegovoj pobjedi i ona je imala nešto reći: ''Zbog ovih ludih okolnosti...''

Baby Lasagna, pravog imena Marko Purišić, pobjedu je odnio s 247 bodova publike, a bilo je jasno da je pobjednik i bez pribrajanja glasova žirija.

1/32 >> Pogledaji ovu galeriju Baby Lasagna i grupa Manntra 2012. Baby Lasagna i grupa Manntra na Dori 2019. Baby Lasagna i grupa Manntra 2019. Baby Lasagna i grupa Manntra 2012. +27 Baby Lasagna Nekad i sad Pogledajte kako je Baby Lasagna izgledao 2012. godine, s frizurom kakvu je tada imao danas ga je teško zamisliti

1/32 >> Pogledaji ovu galeriju Baby Lasagna, Pobjednik Dore 2024 Baby Lasagna, Dora 2024 Baby Lasagna, Dora 2024 Baby Lasagna, Dora 2024 +27 Baby Lasagna, Dora 2024 Celebrity Seve osobno čestitala Baby Lasagni na pobjedi, trenutak njihova susreta širi se društvenim mrežama!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene