I oni plaču

Fotografije kraljevskih suza obilaze svijet, ovakve prizore dosad smo rijetko imali priliku vidjeti

Kraljica Camilla Kraljica Camilla Profimedia 1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Kralj Charles i Camilla - 1 Kralj Charles i Camilla - 3 Kralj Charles i Camilla - 5 Kraljica Elizabeta II., 1997. Kralj Charles i Camilla - 4 Kralj Charles i Camilla - 6 Kralj Charles i Camilla - 7 Kralj Charles III. i kraljica Camilla Kralj Charles III. i kraljica Camilla kraljica Camilla - 3 +19 Kraljica Camilla Galerija

Kralj Charles III. i njegova supruga Camilla rasplakali su se u javnosti, što nije uobičajeno za članove kraljevske obitelji.

Kralj Charles III. i njegova supruga kraljica Camilla u Portsmouthu su prisustvovali svečanom obilježavanju 80. godišnjice Dana D.

Kralj je na svečanosti održao i dirljiv govor u kojem je odao divljenje i poštovanje prema sudionicima te važne bitke. Govore su održali i princ William te britanski premijer Rishi Sunak, a najemotivnije je bilo dok je govorio bivši pripadnik Kraljevske mornarice Eric Bateman, koji se prisjetio svog iskustva.

''Toliko muškaraca i žena, uključujući mog dragog prijatelja Freda, pridružilo mi se, ali, nažalost, nikada se nisu vratili'', rekao je Bateman, a njegovo prisjećanje ganulo je kralja i kraljicu, koji nisu mogli suspregnuti suze.

Fotografije uplakanog kraljevskog para obišle su svijet i završile na naslovnicama britanskih tabloida.

Članovi kraljevske obitelji inače nemaju običaj u javnosti pokazivati emocije, no i ranije im se to znalo dogoditi.

Camilla nije uspjela suspregnuti suze ni prilikom posjeta organizaciji Safelives u Londonu 2016. godine, a tada su je dirnule priče žrtava obiteljskog nasilja.

Čak je i pokojna kraljica Elizabeta II., unatoč svojem suzdržanom stavu, nekoliko puta zaplakala u javnosti, a prvi put u prosincu 1997. godine, kad je njezina omiljena kraljevska jahta "Britannia" povučena iz upotrebe.

Kad je Elizabeta umrla, i kralj Charles snimljen je kako plače u automobilu.

Pogledaji ovo Kralj Charles III. i kraljica Camilla Celebrity Na novim fotografijama kralja Charlesa svi su primijetili jednu promjenu na njemu, je li ovo dobar znak?

Pogledaji ovo Portret kralja Charlesa III. Celebrity Nitko ne može vjerovati kako izgleda novi portret kralja Charlesa, a komentari su urnebesni: "I on se prepao!"

Pogledaji ovo Kralj Charles III. Celebrity Kralja Charlesa usred bitke s rakom snašli novi zdravstveni problemi, sam je otkrio o čemu je riječ

  1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Kate Middleton - 1 Kate Middleton - 2 Kate Middleton i princ William - 2 Kate Middleton i princ William - 2 +25 Portret Kate Middleton Celebrity Nove informacije o Kate Middleton rastužile su najveće fanove: ''Prema svemu sudeći, ne očekujte...''

1/15 >> Pogledaji ovu galeriju Bugarska kraljevska obitelj - 2 Bugarska kraljevska obitelj - 1 Bugarska princeza Kalina - 9 Bugarska princeza Kalina - 7 +10 Bugarska princeza Kalina - 6 Celebrity Nove fotografije bugarske princeze šokirale svijet, očito je u što je bilo teško ne gledati

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene