Svi navijaju za Hrvatsku

Naše Vatrene na prvoj utakmici gledat će i Kim Kardashian, pogledajte koliko je iskeširala za karte u luksuznoj loži!

Kim Kardashian Kim Kardashian Profimedia 1/39 >> Pogledaji ovu galeriju Kim Kardashian - 3 Kim Kardashian - 1 Kim Kardashian - 2 Kim Kardashian - 7 Kim Kardashian - 4 Kim Kardashian Kim Kardashian Kim Kardashian Kim Kardashian Kim Kardashian +28 Kim Kardashian Galerija

Najveća svjetska reality zvijezda Kim Kardashian gledat će Vatrene na prvoj utakmici protiv Španjolske, evo koga vodi sa sobom.

Reality zvijezda Kim Kardashian gledat će prvu utakmicu Hrvatske Europskom prvenstvu u Njemačkoj.

Slavna Kim dovest će svoje sinove na utakmicu Španjolske i Hrvatske u Berlinu, a pojavit će se i na susretu Engleske i Srbije dan kasnije.

Za mjesta u luksuznoj loži već je iskeširala više od 230.000 eura, pa će sinovi Psalm i Saint iz VIP lože gledati naše Vatrene.

Kim je s djecom bila već na nekoliko utakmica, a mališani su imali čast na videopoziv pričati i s jednom od najvećih nogometnih zvijezdi, Neymarom.

42-godišnja Kim prije putovanja u Europu viđena je u Los Angelesu gdje je išla na večeru, a pozornost je privukla opuštenim izdanjem koje je imala na sebi.

Pogledaji ovo Kim Kardashian - 2 Celebrity Kim Kardashian pohvalila se novim limenim ljubimcem u svojoj kolekciji, pogledajte ovo vozilo impresivnog dizajna i paprene cijene!

Pogledaji ovo Kim Kardashian Celebrity Ovogodišnji muškarac godine je – žena! Laskavu titulu dobila je reality zvijezda, evo i čime ju je zaslužila

Pogledaji ovo Magdalena Keškić - 8 Celebrity Najpoznatije hrvatske navijačice pokazale svoje navijačke outfite, jedna je hrvatskim simbolima čak uredila i nokte!

Pogledaji ovo Ivana Knoll - 1 Nekad i sad Prisjetite se kako je Knoll izgledala kad smo je prvi put ugledali na tribinama, preko noći je postala slavna!

Pogledaji ovo Deniss Grgić Nekad i sad Zbog ove fotke prije 6 godina postala je glavna konkurencija Ivani Knoll, a evo gdje je danas!

1/39 >> Pogledaji ovu galeriju Nives Celzijus - 4 Nives Celzijus - 3 Nives Celzijus - 2 Nives Celzijus - 3 +34 Nives Celzijus - 2 Celebrity Nives Celzijus spremna je za Euro, potpuno gola umotala se u hrvatsku zastavu i poželjela uspjeh Vatrenima!

1/33 >> Pogledaji ovu galeriju Antonija Čerkez - 10 Antonija Čerkez - 9 Antonija Čerkez dobila poklon - 1 Antonija Čerkez dobila poklon - 2 +28 Antonija Čerkez - 11 Celebrity Mlada Hercegovka koja je rasturila u Zvezdama Granda nastupila u Osijeku, no jasno je da osim glasom pozornost privlači i još nečim!

 

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene