ovo nitko nije očekivao!

Novi potez javnosti najdražeg dobrice raznježio je svijet, pogledajte prizore koje će ovaj dječak pamtiti cijeli život!

Keanu Reeves - 2 Keanu Reeves - 2 Profimedia 1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Keanu Reeves - 5 Keanu Reeves - 4 Keanu Reeves - 3 Keanu Reeves - 1 Alexandra Grant i Keanu Reeves - 4 Alexandra Grant i Keanu Reeves - 3 Alexandra Grant i Keanu Reeves - 2 Alexandra Grant i Keanu Reeves - 1 Keanu Reeves - 5 Keanu Reeves - 4 +19 Keanu Reeves - 3 Galerija

Glumac Keanu Reeves jednom je dječaku u Houstonu ispunio i više od želje, a njegova gesta opet je raznježila svjetsku javnost.

Glumac Keanu Reeves u rujnu je bio u Houstonu zbog nastupa sa svojim bendom Dogstar pa na kraju stvorio jednom dječaku uspomenu koju će imati za cijeli život.

59-godišnjeg glumca su prije nastupa ispred kluba House of Blues dočekali Annette Cruz i njezina dva unuka, 9-godišnji Elijah i 11-godišnji Caleb.

Elijah je zamolio glumca za autogram, no na kraju dobio i nešto drugo - igru loptom.

"Potpisao se meni i mom bratu, a ja sam ga onda pitao bi li se dobacivao loptom", ispričao je za lokalnu postaju KHOU Elijah.

U emisiji je objavljena njihova snimka nabacivanja loptom i selfie koji je dječak napravio sa zvijezdom, a ovakvo što nikako nije mogao očekivati.

"Bio sam nervozan jer sam se dodavao s velikom zvijezdom", priznao je devetogodišnjak.

Baka Annette, čiji je hobi upoznavanje i fotografiranje sa slavnim osobama i koja je dosad upoznala više od 100 celebova, rekla je da ju je glumčev potez itekako iznenadio.

"Dobacio mi je da Elijah sjajno baca loptu, a ja sam mu zahvalila što mu je stvorio uspomenu za cijeli život", rekla je.

Inače, Keanu je poznat kao holivudska dobričina, a svojim lijepim gestama prema obožavateljima i kao humanitarna osoba uvijek iznova podsjeti javnost da je potpuno drugačiji od većine javnih osoba.

1/17 >> Pogledaji ovu galeriju Josip Šimunić - 4 Josip Šimunić - 3 Josip Šimunić - 2 Josip Šimunić - 1 +12 Josip Šimunić Celebrity Bivši Vatreni progovorio je o gubitku kćeri nakon čega se povukao iz javnosti: ''Ne mogu se ljutiti na Boga. Da nije bilo dragog Boga i molitve, da nije bilo krunice...''

1/6 >> Pogledaji ovu galeriju Nenad Cvetko Nenad Cvetko - 5 Nenad Cvetko - 4 Nenad Cvetko - 3 +1 Nenad Cvetko - 2 Celebrity Poznati domaći glumac preminuo nakon borbe s teškom bolesti, imao je samo 53 godine

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene