Opa, ovo nismo očekivali!

Kamere ulovile Kate Middleton u "zločestom" trenutku, pogledajte što je napravila princu Williamu nasred crvenog tepiha!

Kate Middleton i princ Willam - 3 Kate Middleton i princ Willam - 3 Profimedia 1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Kate Middleton i princ Willam - 1 Kate Middleton i princ Willam - 2 Kate Middleton i princ Willam - 4 Kate Middleton i princ Willam - 5 Kate Middleton i princ Willam, BAFTA 2019. Kate Middleton i princ Willam - 3 Kate Middleton - 2 Kate Middleton - 1 Kate Middleton - 3 Kate Middleton - 4 +19 Kate Middleton - 2 Galerija

Kate Middleton i princ William prisustvovali su svečanoj dodjeli nagrada BAFTA, gdje su ih kamere ulovile u urnebesnom trenutku.

Princ i princeza od Walesa, Kate i William, tradicionalno su prisustvovali dodjeli nagrada Britanske akademije (BAFTA) u Londonu.

Pogledaj i ovo Princ Louis i princeza Charlotte Zasad ništa Nestašni princ Louis slavi rođendan, ali jedna stvar ove je godine izostala i obožavatelji kraljevske obitelji pomalo su razočarani

Za tu su se prigodu oboje svečano dotjerali, William je nosio crni smoking, a Kate je zablistala u elegantnoj bijeloj haljini s jednim otkrivenim ramenom.

Dobro raspoloženi i nasmiješeni prošetali su crvenim tepihom mašući okupljenima, a kamere su ih ulovile i u jednom pomalo neočekivanom trenutku.

Naime, Kate je nasred crvenog tepiha spontano pljesnula Williama po stražnjici, a snimka je postala pravi hit na društvenim mrežama.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Vogue (@voguemagazine)

Obožavatelj kraljevskog para primijetili su i da je prije toga Kate pokušala Williama uhvatiti za ruku, no on ju je izmaknuo.

Princeza od Walesa javnost je oduševila i jer je obukla prepravljenu verziju haljine koju je na istom događaju nosila i 2019. godine, a obožavateljima nije promaklo i da je odabrala naušnice iz Zare, koje koštaju manje od 16 eura.

1/6 >> Pogledaji ovu galeriju Buga Grašo Radošević i Leon Radošević Buga Grašo Radošević i Leon Radošević Buga Grašo Radošević i Leon Radošević Petar Grašo, Buga Grašo i Ivan Huljić +1 Buga Grašov i Viktorija Rađa Celebrity Samozatajna sestra Petra Graše nije propustila krštenje nećakinje, a došla je u društvu 8 godina mlađeg, naočitog supruga

1/33 >> Pogledaji ovu galeriju Žanamari Perčić - 2 Žanamari Perčić - 3 Žanamari Perčić - 5 Žanamari Perčić - 2 +28 Žanamari Perčić, Neda Parmać, Pamela Ramljak i Nika Antološ Celebrity Žanamari je u prozirnim tajicama istaknula ubojitu figuru, ali pratitelji su zbog viđenog izrazili zabrinutost za njezino zdravlje

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene