ponosna mama

Karmela Vukov-Colić pokazala prelijepu kćer i podijelila sretne vijesti: "Budi sretna, najsretnija!"

Karmela Vukov-Colić Karmela Vukov-Colić Instagram 1/25 >> Pogledaji ovu galeriju Karmela Vukov-Colić Karmela Vukov-Colić Karmela Vukov-Colić Karmela Vukov-Colić Karmela Vukov-Colić Karmela Vukov-Colić Karmela Vukov-Colić Karmela Vukov-Colić Karmela Vukov-Colić Karmela Vukov-Colić +14 Tihana Harapin Zalepugin, Saša Zalepugin, Zorica Kondža Galerija

Karmela Vukov-Colić objavila je rijetku fotografiju sa svojom kćeri Reom, a za to je imala lijep povod.

Televizijska voditeljica Karmela Vukov-Colić drži privatni život podalje od očiju javnosti, no sada se pohvalila lijepim vijestima u svojoj obitelji.

Karmela je na svojem profilu na Instagramu otkrila da se udaje njezina 31-godišnja kći Rea, a tim je povodom objavila i njihovu zajedničku fotografiju.

"Mišek, veselo koračaj naprijed s ovim dragim dječakom koji je zaslužio titulu Čuvara Tvog Srca. Budi sretna, najsretnija! Kad god poželiš, znaj: Čuvarica leđa, otvorenog zagrljaja, tek je korak iza", napisala je Karmela uz fotku.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Karmela Vukov Colić (@karmela_vukov_colic)

"Tako lijepe riječi može uputiti samo majka svome djetetu", "Ljepotice!", "Prelijepe!", "Lijepa na mamu", neki su od komentara ispod objave, uz brojne čestitke mladenki i njezinoj mami.

Karmela je kćer dobila s bivšim partnerom Igorom Vrendečićem, s kojim je nakon raskida ostala u dobrim odnosima.

Osim kćeri, ima i sina Nou, kojeg je rodila 2008. godine, a dobila ga je s nogometnim trenerom Tomislavom Ivkovićem. Iako se o njezinoj djeci ne zna puno, poznato je i da su oboje gurmani i da su vješti u kuhinji, baš poput svoje mame.

Naime, Karmela se prije tri godine okrenula kuhanju i objavila je kuharicu "Kuhinja života" s tradicionalnim receptima.

"Kad sam je radila, željela sam napraviti knjigu u kojoj možete naći i kako napraviti sarmu, ajngemahtec juhu, kako napraviti einpren juhu i kako napraviti kašicu ili rezance za juhu. Čini mi se da danas ima puno modernih kuharica s modernim receptima, ali nema puno ovih iskonskih starinskih, rekli bismo tako, recepata", kazala je Karmela prošle godine u IN magazinu.

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Princ William Princ William Princ William Princ William - 1 +25 Princ William - 2 Celebrity Princ William oglasio se prvi put nakon očeve teške dijagnoze, prekinuo je šutnju i o supruzi Kate

1/15 >> Pogledaji ovu galeriju Ivan Turudić sa sinom Ivanom Ivan Turudić s kćeri Nikolinom Ivan Turudić i supruga Tatjana Pavelić Turudić Ivan Turudić i supruga Tatjana Pavelić Turudić +10 Ivan Turudić i supruga Tatjana Pavelić Turudić Celebrity Tko su djeca Ivana Turudića? Studirali su u Americi pa su se vratili u Hrvatsku, a evo i kako izgledaju

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene