Što reći na ovo?

Kad su svi mislili da ne može tužnije i sramotnije, ona je obukla ovo, a fotografi su sve zabilježili!

Bianca Censori i Kanye West - 5 Bianca Censori i Kanye West - 5 Profimedia 1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Bianca Censori i Kanye West - 9 Bianca Censori i Kanye West - 8 Bianca Censori i Kanye West - 7 Bianca Censori i Kanye West - 6 Bianca Censori i Kanye West - 4 Bianca Censori i Kanye West - 2 Bianca Censori i Kanye West - 3 Kanye West i Bianca Censori Kanye West i Bianca Censori Bianca Censori - 4 +20 Bianca Censori - 2 Galerija

Kanye West i Bianca Censori stigli su na premijeru njegove nove pjesme, a svi pogledi opet su bili upereni u nju koja je u prvi plan stavila bujnu stražnjicu.

Trenutno najomraženiji reper na svijetu Kanye West i njegova supruga Bianca Censori viđeni su na premijeri njegove pjesme ''Vultures'', a događaj se održao u Los Angelesu.

Paparazzi su ih dočekali ispred zgrade u kojoj se sve održavalo, a svu pozornost opet je privukla Bianca u neobičnom outfitu koji više nikoga ne čudi.

Bila je obučena od glave do pete u crno, ali proreze je imala samo na svojoj bujnoj stražnjici koja se isticala. Osim toga, pod blicevima paparazza vidjelo se i da ne nosi grudnjak te su na nekim fotografijama bili vidljivi i oni najintimniji dijelovi.

Pogledaji ovo Bianca Censori Nekad i sad Pogledajte kako je ova žena izgledala prije udaje za kontroverznog glazbenika: "Očito nije prebolio bivšu!''

Teško je ne primijetiti i njezinu sve veću sličnost s reperovom bivšom suprugom Kim Kardashian, zbog čega mnogi vjeruju i da Kanye pokušava pretvoriti Biancu u njezinu radikaliziranu verziju.

A ironično je da upravo Kim Kanye nije podržavao kad je sama htjela nositi golišave outfite.

Kad je Kim na Met Gali 2019. odjenula haljinu u stilu korzeta izrađenu od svilene organze i kristala koji imitiraju kapljive od kristala, Kanye je otvoreno osudio komplet.

''Nisam mislio da će to tako utjecati na moju dušu i moj duh kao nekoga tko je oženjen i voljen, oca koji ima četvero djece''.

Upravo zbog toga, mnogi ga sada nazivaju i licemjerom.

Pogledaji ovo Bianca Censori Celebrity Kontroverzni glazbenik objavio polugole fotografije svoje supruge uz bizaran opis: ''Nema hlača ove godine''

Podsjetimo, Kanye i Bianca tajno su se vjenčali u prosincu 2022. godine, samo mjesec dana nakon što je on finalizirao razvod od Kim, a prošle godine su čak dobili i kaznu od talijanskih vlasti, zbog njezinih razgolićenih izdanja tijekom odmora u Italiji.

1/29 >> Pogledaji ovu galeriju Maja Šuput - 2 Maja Šuput - 3 Maja Šuput - 4 Maja Šuput - 1 +24 Maja Šuput - 8 Celebrity Maja Šuput izdala je novu pjesmu nakon dugo vremena, poslušajte kako zvuči!

1/1 >> Pogledaji ovu galeriju +0 Cillian Murphy - 11 Preporuke Tko će dobiti Oscara za najbolji film ove godine? Konkurencija je zaista velika!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene