fotke koje će vam popraviti dan!

Naše Barakude za kalendar su se primili kućanskih poslova, a jasno je zašto su svi primjerci rasprodani u rekordnom roku!

Hrvatska vaterpolska reprezentacija - kalendar 2024. Hrvatska vaterpolska reprezentacija - kalendar 2024. Hrvatska vaterpolska reprezentacija, Šime Eškinja 1/28 >> Pogledaji ovu galeriju Hrvatska vaterpolska reprezentacija - kalendar 2024. - 5 Hrvatska vaterpolska reprezentacija - kalendar 2024. - 11 Hrvatska vaterpolska reprezentacija - kalendar 2024. Hrvatska vaterpolska reprezentacija - kalendar 2024. Hrvatska vaterpolska reprezentacija - kalendar 2024. Hrvatska vaterpolska reprezentacija - kalendar 2024. Hrvatska vaterpolska reprezentacija - kalendar 2024. Hrvatska vaterpolska reprezentacija - kalendar 2024. - 3 Hrvatska vaterpolska reprezentacija - kalendar 2024. Jerko Marinić Kragić i Ana Koro +17 Jerko Marinić Kragić - 2 Galerija

Hrvatska vaterpolska reprezentacija trenutno radi odličan posao u bazenu, a da najave svoj važan početak 2024. godine, naše Barakude pozirale su za kalendar koji je rasprodan, ali mi imamo fotografije.

U Hrvatskoj trenutno traje Europsko prvenstvo u vaterpolu, a od samog početka naša reprezentacija krenula je jako i u prve dvije utakmice dala sve od sebe.

Kako je za njih ovo vrlo važna godina, naše Barakude odučili su je najaviti na najbolji mogući način – pozirajući za kalendar za 2024. u svojim ''dresovima'', odnosno kupaćim gaćama.

Na svih 12 mjeseci, vaterpolisti su radili kućanske poslove i pokazali mišićava tijela, a u rekordnom roku kalendar se na njihovoj službenoj stranici rasprodao.

"Kalendar su iskoristili za iskazivanje potpore svim ženama, majkama, djevojkama, ne libeći se pokazati da u godini kada je potpora ženama bila jedna od glavnih tema koja je zaokupljala hrvatsku javnost, vaterpolisti javno ukazuju na to da uspješni i jaki muškarci ravnopravno obavljaju sve svoje obveze, uz bok svim ženama", rekli su tom prilikom iz HVS-a.

Kalendari s fotografijama Šime Eškinje su već pronašli svoje domove, ali u našoj galeriji možete pogledati neke od listova ovog posebnog serijala.

1/23 >> Pogledaji ovu galeriju Ivan Dečak i Nina Celio-Cega, 2012. godina Ivan Dečak i Nina Celio-Cega, 2012. godina Ivan Dečak i Nina Celio-Cega Ivan Dečak i Nina Celio-Cega +18 Ivan Dečak i Nina Celio-Cega Celebrity Domaći glazbenik ljubav svog života upoznao je u vrtiću, život ih je razdvojio i opet spojio, ali nisu stigli do oltara!

1/11 >> Pogledaji ovu galeriju Goran Perkovac - 2 Goran Perkovac - 2 Goran Perkovac - 1 Goran Perkovac - 3 +6 Goran Perkovac - 1 Zanimljivosti Golišave fotografije našeg rukometnog izbornika prije 28 godina obišle su svijet, pogledajte kako je izgledao davne 1996.!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene