dobili dvoje djece

Osvanula rijetka fotografija Rade Šerbedžije s prvom suprugom, čijoj su se ljepoti svi divili, a nakon razvoda snašla ju je tragična sudbina

Rade Šerbedžija Rade Šerbedžija Goran Sebelic/Cropix 1/25 >> Pogledaji ovu galeriju Rade Šerbedžija in magazin: Rade Šerbedžija - 4 Rade Šerbeždija i Lenka Udovički - 2 Rade Šerbeždija i Lenka Udovički - 3 Rade Šerbeždija i Lenka Udovički - 5 Rade Šerbeždija i Lenka Udovički - 6 Rade Šerbeždija i Lenka Udovički - 7 Rade Šerbeždija i Lenka Udovički Rade Šerbeždija i Lenka Udovički - 3 Rade Šerbeždija i Lenka Udovički - 2 +14 Duško Ljuština, Lenka Udovički, Branka Katić i Rade Šerbedžija - 7 Galerija

Rade Šerbedžija je od 1969. do 1987. godine bio u braku s koreografkinjom Ivankom Cerovac, s kojom je dobio dvoje djece, a internetom kola njihova rijetka fotografija.

Naš legendarni glumac Rade Šerbedžija već je dugi niz godina u braku s Lenkom Udovički, koja mu je druga supruga.

Prije nje proveo je dva desetljeća s koreografkinjom Ivankom Cerovac iz Zagreba, a internetom sada opet kola njihova rijetka fotografija.

"Rade i Ivanka Cerovac s dječicom. Kako su lijepi bili, moj Bože..." stoji u opisu crno-bijele obiteljske fotografije koju možete pogledati OVDJE.

Rade i Ivanka zaljubili su se vrlo mladi i bili su srodne duše. On je diplomirao na Akademiji dramskih umjetnosti, a ona je bila diplomantica Škole za ritmiku i ples, i oboje su obožavali kazalište. Vjenčali su se 1969. godine, kao 23-godišnjaci, a brak su okrunili i s dvoje djece.

Sina Danila dobili su 1971. godine, a dvije godine kasnije Ivanka je rodila i kćer Luciju. No 1987. godine njihovoj bračnoj idili došao je kraj i odlučili su se razvesti, a Rade je 1992. godine u pjesmi "Hamlet mašina" priznao krivnju za kraj njihova braka.

"Iskra ili Olimpija, tako se nekako zvala i uredno i vrijedno prala, zatim se već kod mojih prvih sitnih nevjerstava počela kvariti", napisao je Rade.

No bivši supružnici nakon braka su ostali u prijateljskim odnosima, sve do tužne 2010. godine, kada je Ivanka iznenadna preminula od moždanog udara u 63. godini.

Rade je tada već pronašao sreću s 20 godina mlađom Lenkom , s kojom je u sretnom braku već 31 godinu i zajedno imaju tri kćeri, Ninu, Milicu i Vanju.

Glumac je jednom prilikom za IN Magazin otkrio i koja je tajna njihove dugovječne ljubavi.

"S njom nikad nije dosadno. Lenka na moje koncerte ne dolazi jer ima tremu zbog mene. Nema tremu kad glumim, ali kad pjevam, ima tremu", izjavio je Šerbedžja.

1/25 >> Pogledaji ovu galeriju Maja Šuput 2010. godine - 4 Maja Šuput 2010. godine - 8 Maja Šuput 2010. godine - 1 Maja Šuput 2010. godine - 3 +20 Maja Šuput 2010. godine - 5 Nekad i sad Maja Šuput 2010. godine nije marila za fotografe pa je jahtom prošetala u toplesu, a onda legla u zagrljaj tadašnjem dečku

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Ana Nikolić Ana Nikolić Stefan Đurić Rasta Stefan Đurić Rasta +25 Rasta (Foto: PR) Celebrity Ana Nikolić na kćerinoj rođendanskoj proslavi pokazala uništeno lice, a njezin slavni bivši je neprepoznatljiv!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene