okupila se obitelj

Evo kako izgledaju sinovi Olivera Dragojevića, nemamo ih često priliku vidjeti, a jednog pamtimo po hit-pjesmi iz 90-ih!

Vesna, Davor i Dino Dragojević Vesna, Davor i Dino Dragojević Ante Cizmic/Cropix 1/23 >> Pogledaji ovu galeriju Vesna, Davor i Dino Dragojević Vesna, Davor i Dino Dragojević Vesna, Davor i Dino Dragojević Vesna, Davor i Dino Dragojević Oliver Dragojević sa suprugom Vesnom, sinom Dinom, nevjestom Nevenom i blizancima Davorom i Damirom Oliver Dragojević - 6 Oliver Dragojević - 5 Oliver Dragojević - 2 Oliver Dragojević sa suprugom Vesnom, sinom i nevjestom Vjenčanje Davora Dragojevića +12 Vesna Dragojević i sinovi Galerija

Oliver Dragojević sa suprugom Vesnom dobio je trojicu sinova, a obitelj se sada okupila u Veloj Luci.

U Veloj Luci obilježava se 5. godišnjica smrti Olivera Dragojevića nizom događaja u sklopu programa "Trag u beskraju".

A prije središnjeg spektakla u subotu navečer u crkvi sv. Josipa održala se misa zadušnica i prikladan koncert.

Tim su se povodom okupili i Oliverovi najbliži, njegova supruga Vesna sa sinovima Davorom, Damirom i Dinom te njihovim obiteljima.

Oliverove sinove nemamo često priliku vidjeti i ne bave se javnim poslovima, no jedan od njih je u 90-ima pokušao izgraditi glazbenu karijeru.

Riječ je o Davoru, koji je 1997. godine snimio hit-duet s Mineom "Ako ovo je kraj".

Oliver i Vesna bili su u braku 44 godine, a on se zaljubio u nju kada ju je prvi put ugledao na Stradunu 1973. godine tijekom svoje svirke.

Najstariji sin Dino rođen je 1975. godine, a dvije godine kasnije stigli su im i blizanci Davor i Damir. Oliveru su njegovi sinovi za života podarili i petero unučadi, a postumno ih je dobio još dvoje.

1/29 >> Pogledaji ovu galeriju Ana Rucner Ana Rucner Vlado Kalember, Ana Rucner Ana Rucner i Vlado Kalember (Foto: Instagram) +24 In Magazin: Ana Rucner - 7 Celebrity Ana Rucner objavila rijetku fotografiju sa 17-godišnjim sinom koji je kopija svoga oca Vlade Kalembera!

1/17 >> Pogledaji ovu galeriju Meri Cetinić Meri Cetinić Meri Cetinić i Ante Gelo Meri Cetinić i Ante Gelo +12 Meri Cetinić Celebrity Naša glazbena diva pojavila se u javnosti nakon dugo vremena i teškog razdoblja, a na novim fotografijama je neprepoznatljiva!

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene