Tata ne krije ponos

Najmlađu kćer Rade Šerbedžije u javnosti ne viđamo često, to bi se uskoro moglo promijeniti, a evo i kako izgleda!

Milica Šerbedžija - 10 Milica Šerbedžija - 10 Milica Šerbedžija/Instagram 1/27 >> Pogledaji ovu galeriju Milica Šerbedžija - 10 Milica Šerbedžija - 5 Milica Šerbedžija - 4 Milica Šerbedžija - 1 Milica Šerbedžija - 3 Milica Šerbedžija - 2 Milica Šerbedžija - 8 Milica Šerbedžija - 7 Milica Šerbedžija - 9 Rade Šerbedžija i kćerka Mimi Šerbedžija - 8 +16 Rade Šerbedžija i kćerka Mimi Šerbedžija - 7 Galerija

Milica Šerbedžija, umjetničkog imena Eliot Alma, izdala je svoj prvi singl "Eliot and I", a njezina obitelj ne krije koliko je ponosna na nju.

Najmlađa kći našeg legendarnog glumca Rade Šerbedžije i Lenke Udovički, 25-godišnja Milica Šerbedžija, nedavno se našla u središtu pozornosti zahvaljujući svojoj glazbi i novom umjetničkom imenu Eliot Alma, koje si je odlučila nadjenuti.

Milica je na glazbenoj sceni debitirala singlom "Eliot and I" krajem prošle godine i izazvala veliko zanimanje, a i rijetki su znali kako izgleda.

Rođena je u Londonu, a odrastala je i u Los Angelesu te Rijeci. Trenutačno živi u Zagrebu, gdje planira okupiti bend, nakon što je diplomirala na Paul McCartney’s Institute For Performing Arts u Liverpoolu.

Njezinim se uspjehom na društvenim mrežama pohvalio i ponosni otac Rade.

"Čitava naša familija Šerbedžija-Udovički danas je nekako posebno sretna i ponosna. Naša Milica je objavila prvu pjesmu sa svoga novoga albuma. Eliot Alma. To joj je artističko ime. Ne znam otkuda je pokupila Eliota, a Alma je jedno od njenih imena, jer je ona zapisana u knjigu rođenih kao Milica Alma. Sjećam se kako sam je vozio u Los Angelesu u njezinu školu blizu Malibua. Trebalo nam je 40 minuta do njezine škole, tako da smo rano ustajali i kretali na taj naš put oko 7 ujutro. Imala je trinaest godina i pisala je pjesme. Ponijela bi gitaru i pjevala mi do škole svoje nove pjesme. Bilo ih je mnogo i gotovo svakoga jutra imala je jednu novu. Mislim da se u poeziju ponešto razumijem, ali stihovi naše mali kćeri Milice potpuno su me razoružavali svojim stilom i nekom dubokom misaonošću. Kao da je iz nje pjevala neka stara duša. Sada je ona mlada i zrela žena. Završila je Muzičku akademiju LIPA u Liverpoolu i snimila je svoj prvi album sa svojim prijateljima, studentima te sjajne Muzičke akademije koju je 'svome gradu' osnovao Paul McCartney. Znam, vjerojatno će njezine pjesme poletjeti u svijet i pronaći svoje slušaoce, ali ja se veselim toj privilegiji, da ih ona najprije pjeva meni i svojoj majci Lenki i svojim sestrama Nini, Vanji I Luciji. I svome bratu Danilu. I svojim nećacima Sergeju, Ivanu, Nastji, Pavlu i Kali. Kao da ih je i pisala samo za nas", napisao je 76-godišnji Rade na svojem profilu na Facebooku.

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Ivana Knoll - 1 Ivana Knoll - 2 Ivana Knoll - 1 Ivana Knoll - 2 +25 Ivana Knoll - 3 Celebrity Knoll novom seksi fotkom nastavlja skupljati pratitelje pa poručila: "Bog je blagoslovio ovaj vrući nered"

1/15 >> Pogledaji ovu galeriju Jelena Perčin i Momčilo Otašević Jelena Perčin i Momčilo Otašević Momčilo Otašević i Jelena Perčin Momčilo Otašević i Jelena Perčin - 5 +10 Momčilo Otašević i Jelena Perčin - 2 Celebrity Jelena Perčin potvrdila da se razvodi od Momčila Otaševića: "Trudila sam se ne pričati o vlastitoj intimi, ali…"

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene