Dijele posebnu vezu

Rade Šerbedžija pohvalio se velikim uspjehom svoje kćeri i posvetio joj emotivne riječi: ''Potpuno me razoružala''

Rade Šerbedžija i kćerka Mimi Šerbedžija - 3 Rade Šerbedžija i kćerka Mimi Šerbedžija - 3 Facebook 1/29 >> Pogledaji ovu galeriju Rade Šerbedžija i kćerka Mimi Šerbedžija - 3 Rade Šerbedžija i kćerka Mimi Šerbedžija - 1 Rade Šerbedžija i kćerka Mimi Šerbedžija - 1 Rade Šerbedžija i kćerka Mimi Šerbedžija - 2 Rade Šerbedžija i kćerka Mimi Šerbedžija - 3 Rade Šerbedžija i kćerka Mimi Šerbedžija - 4 Rade Šerbedžija i kćerka Mimi Šerbedžija - 1 Mimi Šerbedžija - 1 Mimi Šerbedžija - 2 Mimi Šerbedžija - 3 +18 Mimi Šerbedžija - 4 Galerija

Rade Šerbedžija pohvalio se velikim uspjehom svoje kćeri Milice Šerbedžije te joj čestitao na izdavanju njenog prvog albuma.

Rade Šerbedžija pohvalio se novih uspjehom svoje kćerke Milice Šerbedžije.
Milica je izdala svoju prvu pjesmu s novog albuma, a ponosni tata čijim je dijelom stopa krenula nije mogao sakriti emocije.

Pogledaj i ovo Rade Šerbedžija i kćer Vanja - 2 tatina vjerna podrška Rade Šerbedžija pojavio se u društvu kćeri Vanje, koja je sve oduševila svojim izgledom: "Prava ljepotica"

"Čitava naša familija Šerbedžija – Udovički je danas nekako posebno sretna i ponosna. Naša Milica je objavila prvu pjesmu sa svoga novoga albuma. Eliot Alma. To joj je artističko ime. Ne znam otkuda je pokupila Eliota, a Alma je jedno od njenih imena, jer je ona zapisana u knjigu rođenih kao Milica Alma", napisao je Rade i podijelio poveznicu na njenu pjesmu.

Glumac se prisjetio i trenutaka dok je još bila djevojčica.

''Sjećam se kako sam je vozio u Los Angelesu u njezinu školu blizu Malibua. Trebalo nam je 40 minuta do njezine škole, tako da smo rano ustajali i kretali na taj naš put oko 7 ujutro... Imala je trinaest godina i pisala je pjesme. Ponijela bi gitaru i pjevala mi do škole svoje nove pjesme… Bilo ih je mnogo i gotovo svakoga jutra imala je jednu novu…'', pisalo je.

Šerbedžiju su posebno pogodili stihovi njegove kćeri zbog njenog stila i misaonosti.
''Kao da je iz nje pjevala neka stara duša…'' napisao je.

Njegovi pratitelji čestitali su im u komentarima, a Radi ovo nije prvi put da se hvali svojom kćerkom pa je s fanovima jednom podijelio i snimku na kojoj njih dvoje pjevaju.

Osim Milene koju zovu Mimi, Šerbeždija ima još četvoro djece: Luciju, Vanju, Ninu i sina Danila.

Luciju i Danila dobio je u braku s Ivankom Cerovac, dok je Vanju, Ninu i Milicu rodila druga supruga Lenka.

1/18 >> Pogledaji ovu galeriju Heidi Klum, Leni Klum Heidi Klum, Leni Klum Heidi Klum, Leni Klum Heidi Klum, Leni Klum +13 Heidi Klum, Leni Klum Celebrity Fotografije Heidi Klum i njene kćeri u seksi donjem rublju izazvale su podijeljene reakcije: ''Ovo nije primjereno!''

1/37 >> Pogledaji ovu galeriju Rita Ora Rita Ora Rita Ora Rita Ora +32 Rita Ora - 9 Celebrity Kao da je zafalilo materijala: Tijelo je omotala u najmanju moguću haljinu, a nije čak uspjela sve ni prekriti!

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene