''Moram biti iskren...''

Joško Gvardiol otkrio s kim najradije provodi večeri, a i koga bi poveo na pusti otok: ''Jučer smo kod mene gledali film!''

Joško Gvardiol Joško Gvardiol Instagram 1/34 >> Pogledaji ovu galeriju Mateo Kovačić i Joško Gvardiol - 4 Mateo Kovačić i Joško Gvardiol - 3 Mateo Kovačić i Joško Gvardiol - 2 Mateo Kovačić i Joško Gvardiol - 1 Joško Gvardiol Joško Gvardiol Joško Gvardiol - 2 Joško Gvardiol - 1 Joško Gvardiol - 3 Joško Gvardiol +23 Joško Gvardiol Galerija

Joško Gvardiol i Mateo Kovačić postali su dobri prijatelji otkako zajedno igraju u našoj reprezentaciji i Manchester Cityju, a sada su otkrili i poneke detalje iz svog života.

Nogometni klub Manchester City pozvao je 14 mladih članova na ekskluzivnu press konferenciju s Mateom Kovačićem i Joškom Gvardiolom koji zajedno igraju u klubu, ali i u hrvatskoj reprezentaciji.

Naši nogometaši davali su odgovore na njihova zanimljiva pitanja, a otkrili su i neke detalje koje javnost inače ne zna.

''Da niste profesionalni nogometaši, što biste bili?'', pitao je prvi dječak.

''To je najteže pitanje, da budem iskren. Kad sam bio mlad kao vi, samo sam razmišljao da ću biti nogometaš. Da nije bio nogomet, ne znam koji posao bih radio, ali vjerojatno nešto s mojim ocem'', rekao je Mateo.

Na klasično pitanje s kim bi htjeli zaglaviti na pustom otoku od svojih suigrača, kroz smijeh su obojica priznali da bi voljeli da su zajedno na pustom otoku.

''Zajedno smo došli ovdje u City i znamo se dobro'', objasnio je Mateo.

''Tko se najgore oblači u svlačionici?'', pitao je sljedeći dječak.

''Čuo sam puno pritužbi od Matea na račun toga kako se ja odijevam'', rekao je Gvardiol.

''Moram biti iskren s vama, u ovom trenutku to sam ja, ali radim na tome'', rekao je i sve nasmijao.

Na pitanje tko im je bio uzor, Gvardiol je rekao Leo Messi, a Mateo je odabrao osobu s kojom je danas i puno više od suigrača, kum i dobar prijatelj:

''Iniesta iz Barcelone i Modrić koji je naš suigrač. Ta dva igrača su me inspirirala na to kako bih ja volio igrati.''

Otkrili su i kako se odmaraju nakon utakmica.

''Nakon utakmice volim provesti vrijeme s voljenim osobama. Primjerice, jučer smo proveli vrijeme zajedno'', na što se Mateo nasmijao kao i publika, a Gvardiol je nastavio: ''Kod mene smo gledali film. Također, igram puno video igara.''

Za kraj, među publikom je bila i jedna djevojčica, a ona je naše nogometaše pitala: ''Tko je najbolji plesač u timu?''.

Nastupila je tišina, pa su se obojica složila da su to John Stones i Rodrigo Hernandez.

Inače, i Joško i Mateo ove su godine potpisali za Manchester City. Prije toga, Mateo je igrao za Chelsea, a Joško za Leipzig.

1/34 >> Pogledaji ovu galeriju Lejla Filipović - 1 Lejla Filipović - 2 Lejla Filipović - 4 Lejla Filipović - 1 +29 Lejla Filipović - 2 Celebrity Lejla Filipović pokazala je svoju nećakinju, sad svi komentiraju njenu ljepotu: ''Kao blizanke, ista tetka!''

1/6 >> Pogledaji ovu galeriju Dženana Bregović Goran Bregović (FOTO: Zeljko Lukunic/PIXSELL) Goran Bregović (FOTO: Sanjin Strukic/PIXSELL) Goran Bregović (FOTO: Petar Glebov/PIXSELL) +1 Goran Bregović, Severina, Marina Tucaković (FOTO: Pixell) Celebrity Malo tko zna kako izgleda supruga Gorana Bregovića, bila je jedna od najljepših manekenki bivše Jugoslavije, a poslije udaje se povukla iz javnosti!

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene