Predivna fotografija

Supruga Ivana Perišića zabilježila poseban trenutak nogometaša s njihovom djecom, ovaj prizor svakoga će raznježiti!

Josipa Perišić, Ivan Perišić Josipa Perišić, Ivan Perišić Instagram 1/27 >> Pogledaji ovu galeriju Ivan Perišić s djecom Ivan i Josipa Perišić Ivan i Josipa Perišić - 7 Ivan i Josipa Perišić - 4 Ivan i Josipa Perišić - 5 Ivan i Josipa Perišić - 6 Ivan i Josipa Perišić - 3 Ivan i Josipa Perišić - 2 Ivan i Josipa Perišić - 1 Ivan i Josipa Perišić - 3 +16 Josipa Perišić - 2 Galerija

Josipa Perišić objavila je fotografiju supruga Ivana Perišića s njihovo troje djece.

Naš reprezentativac i igrač Hajduka Ivan Perišić ponosni je otac troje djece koje je dobio sa suprugom Josipom.

Josipa često na društvenim mrežama objavljuje obiteljske fotografije, a sada je u pričama na Instagramu podijelila jedan predivan trenutak Ivana s djecom.

Nogometaš je najmlađeg sina Luku nosio u naručju te je za ruke držao starijeg sina Lea i kći Manuelu, a fotografiju možete pogledati u našoj galeriji.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli 💥Josipa Perisic💥 (@josipaperisic)

Ivan i Josipa u braku su od 2012. godine, kada su se vjenčali kod matičara, a u srpnju 2020. u tajnosti su imali i crkveno vjenčanje na Šolti. Josipa nije kupovala novu vjenčanicu, nego je dala suziti haljinu Viviene Westwood koju je nosila na prvom vjenčanju, a nakon crkvenog obreda imali su slavlje u hotelu Martinis Marchi Heritage u povijesnom dvorcu u Maslinici.

Pogledaji ovo Ivan Perišić - 1 Zanimljivosti Ivan Perišić na posljednjoj utakmici Hajduka pokazao je novu tetovažu koja nosi posebno značenje, no to mu nije jedina!

Pogledaji ovo Ivan i Josipa Perišić Zanimljivosti Ivan Perišić podijelio dio atmosfere obiteljskog slavlja, sve je bilo ispunjeno preslatkim detaljima!

Pogledaji ovo Ivan i Josipa Perišić - 2 Celebrity Ivanu Perišiću oko povratka u Hajduk pomogla je i njegova Josipa, a u našeg nogometaša zaljubila se još u srednjoškolskim danima!

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Ecija Ojdanić i kći Cvita Ecija Ojdanić i kći Cvita Ecija Ojdanić i kćer Cvita Ecija Ojdanić i kćer Cvita +25 Ecija Ojdanić Celebrity Ecija Ojdanić pohvalila se svojom prelijepom kćeri: "Naša mala djevojčica, koja to više i nije!"

1/36 >> Pogledaji ovu galeriju Eva Longoria Eva Longoria Eva Longoria Eva Longoria +31 Eva Longoria Celebrity Rizična haljina iznevjerila ju je u najgorem mogućem trenutku, paparazzi su samo čekali da pokaže više nego što je htjela!

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene