pristižu čestitke

Dikan s novom partnericom uživa u Veneciji, otkrio je i poseban razlog zbog kojeg su tamo otputovali!

Josip Radeljak i Nevena Jeličić Josip Radeljak i Nevena Jeličić Facebook 1/26 >> Pogledaji ovu galeriju Josip Radeljak i Nevena Jeličić Josip Radeljak i Nevena Jeličić Josip Radeljak i Nevena Jeličić Josip Radeljak i Nevena Jeličić Josip Radeljak i Nevena Jeličić Dikan Radeljak i Nevena Jeličić - 1 Dikan Radeljak i Nevena Jeličić - 3 Josip Radeljak i Nevena Jeličić Josip Radeljak Dikan i Nevena Jeličić Josip Radeljak Dikan i Nevena Jeličić +15 Josip Radeljak i Nevena Jeličić Galerija

Josip Radeljak Dikan i njegova partnerica Nevena Jeličić proslavili su njezin rođendan u Veneciji.

Poduzetnik Josip Radeljak Dikan (80) s novom partnericom Nevenom Jeličić trenutno uživa u Veneciji.

Dikan je na svojem profilu na Facebooku objavio njihove zajedničke fotografije iz restorana, uz koje je otkrio da su tamo otišli proslaviti Nevenin rođendan.

"Sretan rođendan dušo moja", napisao je zaljubljeni Dikan na društvenoj mreži, a čestitkama su se pridružili i njegovi pratitelji.

Podijelio je nekoliko fotografija s proslave te jedan video s terase njihova penthousea, u kojem se vidi Nevena dok tipka na mobitel i pogled na Veneciju.

Nevena je inače poznata beogradska odvjetnica. Prije dvije godine srpski mediji povezivali su je s tajkunom Jugoslavom Karićem, članom dinastije Karić, jedne od najbogatijih obitelji u Srbiji. I njih dvoje dijelili su zajedničke fotografije na društvenim mrežama, no nikad nisu otkrili prirodu svojeg odnosa.

Nevena je i prijateljica naše glazbene dive Nine Badrić. Zajedno su u travnju prošle godine bile na Maldivima, odakle je pjevačica na Instagramu objavljivala njihove zajedničke fotografije.

Dikan iza sebe ima tri braka. Prva supruga bila mu je popularna jugoslavenska glumica Desanka Beba Lončar, s kojom je dobio sina Lea.

Nakon nje se 2000. godine oženio glumicom Enom Begović, s kojom je dobio kćer Lanu. Ena je iste godine poginula u tragičnoj prometnoj nesreći na Braču.

Njegova treća supruga bila je voditeljica Vlatka Pokos. Vjenčali su se 2004. godine, a burni brak okončali su 2007., kada je Dikan pred očima javnosti izbacio Vlatku iz stana.

Poduzetnik je bio u vezi i s glumicom Dolores Lambašom kada je ona 2013. godine poginula u prometnoj nesreći, a nakon nje povezivali su ga s Beograđankom Ivanom Stanojević, no oni nikada nisu potvrdili da su par.

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Severina sa sinom Severina sa sinom Severina sa sinom Severina sa sinom +25 Severina sa sinom Celebrity Severina sa sinom na Poljudu pratila utakmicu Hajduka, on je nosio dres sa svojim prezimenom

1/27 >> Pogledaji ovu galeriju Melkior Bašić i supruga Andrea Melkior Bašić Melkior Bašić Melkior Bašić +22 Stjepan Vukadin, Melkior Bašić i Damir Tomljanović Celebrity Melkior priznao zbog čega ga supruga zafrkava, ali i gdje ona vodi glavnu riječ: "Moja Masterchefica!"

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene