nevjerojatna transformacija

Slavna plavuša stari unazad: Skinula je 45 kila i sve podsjetila kako je izgledala na početku karijere!

Jessica Simpson - 1 Jessica Simpson - 1 Instagram 1/34 >> Pogledaji ovu galeriju Jessica Simpson - 3 Jessica Simpson - 2 Jessica Simpson (Foto: Profimedia) Jessica Simpson (Foto: Profimedia) Jessica Simpson - 2 Jessica Simpson - 3 Jessica Simpson Jessica Simpson Jessica Simpson Jessica Simpson - 1 +23 Jessica Simpson - 2 Galerija

Jessica Simpson svojim fotografijama u vrućim hlačicama i uskom topu izazvala je oduševljenje obožavatelja.

Američka glumica i pjevačica Jessica Simpson dugo je vodila bitku s ovisnostima, koju je u konačnici i dobila, a uslijedila je i njezina drastična transformacija izgleda. 

Sada je 43-godišnja pozirala u vrućim traper hlačicama i bijelom uskom topu koji je savršeno istaknuo njezinu figuru, nakon što je izgubila 45 kilograma.

Obožavatelji su imali samo riječi hvale za njezin mladenački izgled.

"Djevojko, stariš unatrag", "Prekrasna", "Prava ljepotica", nizali su se komentari. 

Ocijenite njezin izgled.

  • Top!
  • Flop!

Ukupno glasova:

Inače, Jessica je o svom drastičnom gubitku kilograma nakon što je rodila troje djece, Maxwella, Acea i Birdie, progovorila krajem pretprošle godine u emisiji Extra, kada je otkrila da je tijekom posljednje trudnoće težila 117 kilograma i da je bila teža od muža, koji je igrao u NFL-u. Priznala je tada da se njezina tajna navodno krije u promjeni jelovnika.

"Otišla sam kod nutricionista i morala sam popraviti svoje prehrambene navike. Sada se osjećam apsolutno zdravo. Osjećam se kao stara ja, prije nego što sam imala djecu i prije nego što su mi svi hormoni podivljali. Zapravo se osjećam mlađe. Imam puno više energije i da, mogu nositi svu odjeću koju sam spremila za Maxwella i Birdie. Možda će je Birdie prerasti jer je mene Maxwell već prerastao!" izjavila je.

Djecu je dobil s umirovljenim igračem američkog nogometa Ericom Jonsonom, za kojeg se udala 2014. godine. Iza sebe ima i brak s pjevačem Nickom Lacheyem.

Pogledaji ovo Jessica Simpson Nekad i sad Poznata plavuša ovako je izgledala kada je dotaknula dno, a otada se otrijeznila i drastično smršavjela!

Pogledaji ovo Jessica Simpson - 1 Celebrity Svi pričaju o njezinoj nevjerojatnoj transformaciji nakon gubitka kilograma, a na svoju slavu morala je dugo čekati

Pogledaji ovo Jessica Simpson Nekad i sad Borbu s viškom kila dugo je vodila, no njezina nova figura mnoge sad zabrinjava: ''Obrazi su joj upali, odjeća visi s nje!''

1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Scene ispred Buckinghamske palače - 1 Scene ispred Buckinghamske palače - 2 Cvijeće ispred Buckingamske palače Kate Middleton - 1 +26 Kate Middleton Celebrity Briga građana za Kate Middleton poprimila je pomalo bizarne razmjere, ovi prizori podsjećaju na najtužniji dan u kraljevskoj obitelji

1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Irina Shayk - 3 Irina Shayk - 1 Irina Shayk - 2 Irina Shayk +26 Irina Shayk - 1 Celebrity Jedna od najljepših žena na svijetu ovim je fotografijama objasnila zašto je krasi baš ta titula!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene