prepoznajete li je?

Poznata plavuša ovako je izgledala kada je dotaknula dno, a otada se otrijeznila i drastično smršavjela!

Jessica Simpson Jessica Simpson Instagram 1/29 >> Pogledaji ovu galeriju Jessica Simpson Jessica Simpson Jessica Simpson Jessica Simpson Jessica Simpson Jessica Simpson Jessica Simpson - 3 Jessica Simpson - 3 Jessica Simpson - 2 Jessica Simpson - 1 +18 Jessica Simpson Galerija

Jessica Simpson podijelila je fotografiju iz svojeg najgoreg životnog perioda na kojoj je neprepoznatljiva.

Američka glumica i pjevačica Jessica Simpson (43) dugo je vodila bitku s ovisnostima, koju je u konačnici i dobila, a uslijedila je i njezina drastična transformacija.

Jessica je u svojim memoarima "Open Book" otkrila da je bila ovisna o alkoholu i tabletama, te se pohvalila da je izgubila čak 45 kilograma otkako ih je prestala konzumirati.

Sada se prisjetila razdoblja kada je dotakla dno i u svojim pričama na Instagramu je objavila svoju fotografiju iz 2017. godine na kojoj je neprepoznatljiva.

Fotografiju pogledajte u galeriji.

Jessica je sada zadovoljna svojim izgledom, no u zadnje vrijeme često je na meti kritika, jer mnogi smatraju da je premršava.

Svoju zabrinutost izrazili su i njome bliski izvori za strane medije, tvrdeći da je nastavila mršavjeti i nakon što je već izgubila 45 kilograma.

"Odjeća visi s nje, a obrazi su joj upali. Više ni ne nalikuje na sebe. Jessica ima prirodne obline. Čini se da nije zdravo za nju da bude tako mršava", rekao je izvor za Radar Online.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Jessica Simpson (@jessicasimpson)

Jessica je o svom drastičnom gubitku kilograma nakon što je rodila troje djece, Maxwella, Acea i Birdie, progovorila krajem prošle godine u emisiji Extra, kada je otkrila da je tijekom posljednje trudnoće težila 117 kilograma i da je bila teža od muža, koji je igrao u NFL-u. Priznala je tada da se njezina tajna navodno krije u promjeni jelovnika.

"Otišla sam kod nutricionista i morala sam popraviti svoje prehrambene navike. Sada se osjećam apsolutno zdravo. Osjećam se kao stara ja, prije nego što sam imala djecu i prije nego što su mi svi hormoni podivljali. Zapravo se osjećam mlađe. Imam puno više energije i da, mogu nositi svu odjeću koju sam spremila za Maxwella i Birdie. Možda će je Birdie prerasti jer je mene Maxwell već prerastao!" izjavila je.

Voditeljica ju je tada pitala što misli o tome zašto su ljudi opsjednuti njezinom težinom i kako izgleda te je li se navikla na komentare.

"O, Bože, ne. Bila sam jako kritizirana i to boli, ali na kraju sam bila ponosna na sebe. Prihvatila sam da će svi stalno pričati o mojoj težini, ali i shvatila da bih mogla zaraditi na tome i pokrenuti posao prodaje odjeće i prihvaćanja", poručila je.

Nedavno je i demantirala nagađanja da je koristila popularnu i kontroverznu metodu mršavljenja pomoću lijeka za dijabetes.

Inače, Jessica je dobila djecu s umirovljenim igračem američkog nogometa Ericom Jonsonom, za kojeg se udala 2014. godine. Iza sebe ima i brak s pjevačem Nickom Lacheyem.

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Janica Kostelić Janica Kostelić Janica Kostelić Janica Kostelić +25 Janica Kostelić Celebrity Janica Kostelić snimljena u šetnji sa svojom djecom, pogledajte koliko je narastao njezin prvorođenac, kojeg inače skriva od javnosti!

1/28 >> Pogledaji ovu galeriju Karol G Karol G Karol G Karol G +23 Karol G Celebrity Na Instagramu je bomba bez mane, no istina je ipak nešto drugačija: Paparazzi razotkrili kolumbijsku zvijezdu!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene