''dok svi misle...''

Kakvu ulogu Affleckova bivša ima u raspadu braka s Lopez? Ove dvije žene imaju jednu zajedničku misiju

Jennifer Lopez i Ben Affleck Jennifer Lopez i Ben Affleck Profimedia 1/32 >> Pogledaji ovu galeriju Jennifer Garner i Ben Affleck - 3 Ben Affleck i Jennifer Garner - 5 Ben Affleck i Jennifer Garner - 6 Ben Affleck u izlasku s Jennifer Lopez i Jennifer Garner - 6 Ben Affleck u izlasku s Jennifer Lopez i Jennifer Garner - 5 Ben Affleck u izlasku s Jennifer Lopez i Jennifer Garner - 4 Jennifer Garner i Ben Affleck - 1 Ben Affleck i Jennifer Lopez - 3 Ben Affleck i Jennifer Lopez - 2 Ben Affleck i Jennifer Lopez - 4 +21 Jennifer Lopez i Ben Affleck Galerija

Dok svi pričaju o razvodu Jennifer Lopez i Bena Afflecka, bliski izvori tvrde da se Lopez za pomoć čak obratila Benovoj bivšoj supruzi Jennifer Garner.

Proteklih nekoliko dana svi se pitaju što se događa s brakom Jennifer Lopez i Bena Afflecka nakon što su procurile glasine da se rastaju, a onda su opet viđeni zajedno.

U to vrijeme, Ben je viđen u društvu bivše supruge Jennifer Garner, a dok su mnogi pomislili da bi ona mogla biti razlog njihovog kraja, ona ustvari radi potpuno suprotno.

Jennifer Lopez navodno se povjeravala bivšoj supruzi supruga dok se bori da spasi svoj brak, tvrde izvori.

Upućeni izvori tvrde da se Lopez obratila Garner za pomoć jer je ona jedna od rijetkih ljudi koji se mogu u potpunosti poistovjetiti sa svojom trenutnom nevoljom.

''J.Lo se povjeravala Jen jer zna da je ona jedna od rijetkih osoba na svijetu koja bi razumjela kroz što ona prolazi'', rekao je izvor ekskluzivno za Daily Mail.

''Ona je sama to prošla s istim muškarcem i iako su okolnosti bile prilično različite, to je još uvijek isti muškarac i oboje su se nosili s nekim od istih problema.''

Izvor je objasnio da Garner, koja izlazi s biznismenom Johnom Millerom, želi pomoći u spašavanju njihovog mladog braka jer cijeni snagu koja Lopez može biti u životu njezina bivšeg supruga.

''Otišla je u njegovu kuću razgovarati s njim o ovome da pokušaju zadržati njih dvoje zajedno.''

''J.Lo je Jen nekoliko puta rekla koliko je cijenjena u svim njihovim životima. Ona je jedna od rijetkih žena koja može doprijeti do Bena i spriječiti ga da opet posrne svojoj ovisnosti (alkoholizmu).''

Glasine o njihovu razvodu dodatno je rasplamsao dolazak Jennifer Lopez na premijeru njezina novog filma "Atlas" bez Bena Afflecka. On je ranije snimljen i bez vjenčanog prstena prilikom posjeta bivšoj supruzi Jennifer Garner, no kasnije ga je vratio.

Podsjetimo, Lopez i Affleck vjenčali su se kolovozu 2022. godine. Par, koji je stekao zajednički nadimak Bennifer, bio je u vezi i početkom 2000-ih, kada su također planirali stati pred oltar, no 2003. godine naprasno su prekinuli i otkazali vjenčanje.

Lopez je u međuvremenu bila u braku s pjevačem Marcom Anthonijem, s kojim je dobila blizance Maxa i Emme. Affleck iz braka s glumicom Jennifer Garner ima troje djece, Fina, Violet i Samuela.

Pogledaji ovo Jennifer Lopez i Ben Affleck Celebrity Jedna stvar izazvala je burnu raspravu među fanovima, vidite li vi što prikazuje zaslon Benovog mobitela?

Pogledaji ovo Jennifer Lopez Celebrity Lopez je ovim potezom dodatno pojačala glasine o razvodu od Afflecka, a oboje su viđeni i u solo izlascima!

Pogledaji ovo Jennifer Lopez - 1 Celebrity Svjetska glazbena diva izjurila je iz hotela u izdanju u kojem je gotovo nikad ne vidimo, nove fotke neke su neugodno iznenadile

Pogledaji ovo Ben Affleck i Jennifer Lopez Celebrity Pogledajte fotografije Bena Afflecka u izlasku sa sadašnjom i bivšom suprugom, izrazi njihovih lica sve govore!

1/33 >> Pogledaji ovu galeriju Elsa Hosk - 10 Elsa Hosk - 7 Elsa Hosk - 5 Elsa Hosk - 4 +28 Elsa Hosk - 3 Celebrity Zanosno tijelo istaknula je u haljini koja nije nimalo pristojna kako se čini na prvu, morala je dobro paziti kako se kreće!

1/26 >> Pogledaji ovu galeriju Connor Cruise Connor Cruise Connor Cruise Connor Cruise +21 Connor Cruise Celebrity Sin Toma Cruisea odmalena je vjeran ocu i odbija kontakt sa slavnom majkom, a razlog je kontroverzna religija kojoj je posvetio život

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene