u najslađem iščekivanju

Naša bivša najtraženija manekenka u rijetkom izlasku pokazala kako izgleda nekoliko tjedana prije poroda

Jelena Urukalo Jelena Urukalo Neja Markičević/Cropix 1/20 >> Pogledaji ovu galeriju Jelena Urukalo Jelena Urukalo Jelena Urukalo Jelena Urukalo Deen, Hana Hadžiavdagić i Jelena Urukalo Rafael Dropulić i Jelena Urukalo Jelena Urukalo Jelena Urukalo Jelena Urukalo - 1 Jelena Urukalo - 2 +9 Jelena Urukalo - 3 Galerija

Jelena Urukalo pokazala je poveći trudnički trbuh na svečanom otvorenju dućana na riječkom Korzu.

Bivša manekenka Jelena Urukalo zadnjih se godina rijetko pojavljuje u javnosti, no nije propustila svečano otvorenje jednog dućana na riječkom Korzu.

Za ovu je prigodu odabrala lepršavu crnu haljinicu s točkicama u kojoj je istaknula poveći trudnički trbuh.

Jelena je u slatkom iščekivanju svojeg drugog djeteta i do poroda je dijeli samo još nekoliko tjedana, a vijest da čeka prinovu s partnerom Kristijanom Pahljinom potvrdila je u listopadu prošle godine.

Pogledaji ovo Jelena Urukalo Nekad i sad Nekad je bila jedna od naših najtraženijih manekenki, a onda se povukla iz javnosti i sad bira samo posebne prilike za izlazak!

"Rastala sam se prije nekoliko godina. Iz tog braka imam kćer Ilonu i u dobrim sam odnosima s bivšim suprugom. Mislila sam da se neću više upuštati u nikakve, da se tako izrazim, trudnoće i ozbiljne veze. To vjerojatno svatko misli nakon rastave. Ali nakon što upoznaš osobu koja je toga vrijedna, zaboraviš sve što si rekao. Nisam vjerovala u ljubav na prvi pogled, ali kad smo se upoznali i dali si ruku, dogodila se iskra. Ja sam pobjegla jer sam u tom trenutku htjela biti sama, no nakon nekog vremena me nazvao i rekao mi neke stvari, gdje sam shvatila da je vrijedan toga da promijenim mišljenje, a što je točno bilo neka ostane za nas. Samo neka smo svi živi i zdravu, da se poštujemo i volimo, a novi život je tu", rekla je tada Jelena za Slobodnu Dalmaciju, a otkrila i da čeka djevojčicu.

Jelena je kćerkicu Ilonu dobila s bivšim suprugom Domagojem Murinom, od kojeg se razvela u tajnosti. Prije njega bila je u turbulentnoj vezi s reperom Marinom Ivanovićem Stokom.

Inače, Jelena je svojevremeno bila jedna od najtraženijih hrvatskih manekenki i nezaobilazno lice na društvenim okupljanjima, a gledali smo je i u reality showu "Farma". Zadnjih godina posvećena je majčinstvu i poslu s nekretninama.

Kako Jelena izgleda danas i koliko se promijenila od slavnih dana, pogledajte u našoj galeriji.

1/32 >> Pogledaji ovu galeriju Ivica Tucak - 4 Ivica Tucak - 3 Ivica Tucak - 2 Ivica Tucak - 1 +27 Ivica Tucak i Zlatko Dalić Zanimljivosti Ivica Tucak pokazao koliki je romantik, evo kako je iznenadio suprugu dok ga je čekala da se vrati kao svjetski prvak!

1/34 >> Pogledaji ovu galeriju Ana Uršula Najev i Faris Pinjo - 2 Ana Uršula Najev i Faris Pinjo - 3 Ana Uršula Najev i Faris Pinjo - 1 Ana Uršula Najev i Faris Pinjo +29 Ana Uršula Najev i Faris Pinjo Celebrity Luce iz Kumova snimljena u prvom službenom izlasku s nedavno razvedenim glazbenikom s kojim ju povezuju!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene