"Sad se možeš ženiti!"

Janko Popović Volarić velikim novostima iznenadio i kolege: "Najljepše provedeni mjeseci!"

Janko Popović Volarić Janko Popović Volarić Instagram 1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Janko Popović Volarić Janko Popović Volarić Janko Popović Volarić - 3 Janko Popović Volarić - 1 In Magazin: Janko Popović Volarić - 7 In Magazin: Janko Popović Volarić In Magazin: Janko Popović Volarić - 6 In Magazin: Janko Popović Volarić - 4 In Magazin: Janko Popović Volarić - 3 In Magazin: Janko Popović Volarić - 2 +19 In Magazin: Janko Popović Volarić - 1 Galerija

Janko Popović Volarić pohvalio se novim uspjehom, a usput je otkrio i da je dao otkaz u matičnom kazalištu.

Glumac Janko Popović Volarić uspješno čuva svoju privatnost, pa je tako ispod radara prošla i vijest da je dao otkaz u svom matičnom kazalištu.

Janko je od 2014. godine bio stalni član Lutkarskog kazališta u Zagrebu, no odlučio je krenuti putem slobodnih umjetnika. Sada se na to osvrnuo na društvenim mrežama, a otkrio je i što je posljednjih mjeseci radio u tajnosti.

"Napokon jedna ozbiljna diploma u mom CV-u! Opća planinarska škola PD Grafičar. Najljepše provedeni mjeseci od otkaznog roka u kazalištu do ulaska u slobodne umjetnike", pohvalio se Janko uz fotografije s planinarenja i jednu na kojoj pozira s novom diplomom. Objavom je iznenadio neke kolege.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Janko Popović Volarić (@janko_popovic_volaric)

"Koji si ti luđak. Daj da uhvatimo vremena da se družimo", napisao mu je glumac Leon Lučev, a Janko je dobio i brojne čestitke.

"Sad se možeš ženiti!", "Profesionalac do kraja", "Bravo, planinarac", pisali su mu pratitelji.

Janko inače već godinama slovi kao jedan od najpoželjnijih neženja u Hrvatskoj i regiji, a zadnja dama s kojom su ga povezivali je kantautorica Lovorka Sršen, nakon što su uhvaćeni u prisnim trenucima na prošlogodišnjem Pulskom filmskom festivalu.

Njegova posljednja poznata veza bila je s logopetkinjom Petrom Švađumović, s kojom je prekinuo 2021. godine.

Iza Janka je i brak s Jelenom Veljačom, a ima i sina Davida, kojeg je dobio sa samo 18 godina.

Pogledaji ovo Janko Popović Volarić - 7 Celebrity Naš miljenik žena uz niz fotki otkrio je bajkovitu lokaciju na kojoj je boravio, ali obožavateljice zanima samo jedna stvar!

Pogledaji ovo In Magazin: Janko Popović Volarić inMagazin Janko Popović Volarić o obožavateljicama koje su ga godinama častile brojnim doživljajima: ''Te užase koje sam ja vidio, svašta sam doživio...''

Pogledaji ovo Janko Popović Volarić i Lovorka Sršen Celebrity Jedan od najpoželjnijih domaćih neženja nije se odvajao od lijepe brinete s kojom ga povezuju, čak su se i modno uskladili

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Ivana Knoll i Ante Ivana Knoll i Ante Ivana Knoll Ivana Knoll +25 Ivana Knoll Celebrity Knoll se pomirila s bivšim? Nakon vijesti da su prekinuli, snimljeni su zajedno na utakmici!

1/26 >> Pogledaji ovu galeriju Marko Perković Thompson Marko Perković Thompson Marko Perković Thompson Marko Perković Thompson +21 Thompson - 3 Celebrity Thompson nakon dvije godine zapjevao na svadbi, pogledajte kakvu je atmosferu napravio!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene