Žene su za njim vrištale

Proslavio se ulogom u erotskoj drami nakon koje se teško može riješiti titule seks-simbola, a u stvarnosti je potpuno drugačiji tip muškarca!

Jamie Dornan - 8 Jamie Dornan - 8 Profimedia 1/22 >> Pogledaji ovu galeriju Jamie Dornan - 6 Jamie Dornan - 7 Jamie Dornan - 15 Jamie Dornan - 13 Jamie Dornan - 14 Jamie Dornan - 12 Jamie Dornan - 5 Jamie Dornan - 2 Jamie Dornan - 1 Jamie Dornan - 4 +11 Jamie Dornan - 3 Galerija

Irski glumac Jamie Dornan proslavio se u filmu '’50 nijansi sive'', a sada je javnost zabrinula vijest o njihovom zdravstvenom stanju i simptomima srčanog udara.

Irski glumac Jamie Dornan svijetu se predstavio u erotsko-romantičnoj drami ''50 nijansi sive'' nakon čega je brzo postao seks-simbol i jedan od najpoželjnijih muškaraca.

Iako iza sebe ima puno uspješnih uloga, svi ga pamte kao zavodnika Christiana Greyja, a tog mu se imidža još uvijek teško otarasiti.

Iako svojim životom previše ne puni medijske stupce, sada je zabrinuo javnost svojim zdravstvenim stanje.

Jeste li gledali ''50 nijansi sive''?

  • Da
  • Ne

Ukupno glasova:

Naime, Jamie je završio u bolnici nakon što je tijekom nedavnog putovanja u Portugal doživio simptome srčanog udara uzrokovane otrovnim gusjenicama, otkrio je njegov prijatelj, voditelj Gordon Smart.

Kako prenosi Page Six, glumac je hitno prevezen u bolnicu, a u bolnici je završio i njegov prijatelj koji je doživio iste simptome.

Hitna je prvo odvela Gordona, a 20 minuta kasnije i Jamie je trebao pomoć.

''Gordone, 20 minuta nakon što su tebe odveli mi je utrnula cijela lijeva ruka, kao i moja lijeva noga... I onda sam završio u kolima hitne pomoći'', rekao mu je glumac.

Otkrio je da je osjetio peckanje i trnce u lijevoj ruci, a u bolnici su mu rekli da ima i ubrzan rad srca, odnosno 120 otkucaja u minuti. I Dornan se žalio na to da su mu udovi utrnuli, a na kraju su se iznenadili kad su saznali što je u pitanju.

Otrovne gusjenice koje su privukli na odmoru umalo su im stvorile ozbiljan problem. Naime, njihove sitne dlačice sadrže iritantni protein koji može izazvati bolne iritacije kože, očiju i grla, kao i osip, a u rijetkim situacijama i alergijske reakcije.

Raznose se vjetrom pa tako dospijevaju i do ljudi.

"Ispostavilo se da na golf terenima na jugu Portugala postoje gusjenice koje mogu ubiti pse, a kod muškaraca u 40-ima mogu dovesti do srčanog udara", objasnio je voditelj.

Pogledaji ovo Melanie Griffith i Dakota Johnson (Foto: Getty Images) Zanimljivosti Na filmskim setovima je od rođenja zbog slavnih roditelja, a nakon što su joj odgodili karijeru proslavila se erotskim filmom

Inače, 41-godišnji Jamie u sretnom je braku s Amelijom Warner koju je pred oltar odveo 2013., nedugo pred slavu koju mu je donio '’50 nijansi'', a zajedno imaju i kći Albertu.

U stvarnosti je potpuno drugačija osoba, a osim poslovnih angažmana i gostovanja u emisijama, kad god može Jamie radije odabere privatan život i skrivanje od znatiželjnih pogleda javnosti.

Zahvaljujući filmu ''Robin Hood'' u kojem je glumio, prije sedam godina Dornan je čak snimao i u Hrvatskoj, točnije, Dubrovniku, a za In magazin 2022. godine otkrio je kako mu se ovaj grad svidio.

''Prekrasna kulisa, prelijepe zgrade, odlična hrana i ljudi'', rekao je.

1/24 >> Pogledaji ovu galeriju Ioan Gruffudd i Bianca Wallace - 1 Ioan Gruffudd i Bianca Wallace - 2 Ioan Gruffudd - 4 Ioan Gruffudd - 3 +19 Ioan Gruffudd - 2 Celebrity Prije tri godine bivša ga je preko društvenih mreža prozvala da ju vara, a sad se pohvalio sretnim vijestima s ljubavnicom!

1/27 >> Pogledaji ovu galeriju Melania Trump - 2 Melania Trump - 1 Amalija Knavs i Melania Trump Donald i Melania Trump +22 Melania i Donald Trump Celebrity Melania Trump svoju stariju sestru godinama je skrivala, a u Ameriku su odselile s istim snom, evo u kakvom su odnosu!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene