EKSKLUZIVNI INTERVJU!

Zvijezda filma ''50 nijansi sive'' prisjetila se boravka u Hrvatskoj: Jamie Dornan otkrio je što mu se najviše svidjelo!

1/2 >> Pogledaji ovu galeriju Jamie Dornan - 1 +0 Jamie Dornan - 2 Galerija

Jamie Dornan prvo je bio poznati model koji je imao nadimak zlatni torzo, a uloga Mr. Greya u filmovima '50 nijansi' otvorila mu je vrata Holivuda. Danas konačno dobiva uloge kakve zaslužuje, a jedna od njih je svakako ona u napetoj triler seriji '''Turist''. Ekskluzivno za IN Magazin Jamie nam je otkrio zašto je više od pet mjeseci živio u Australiji ali i kako se sjeća boravka u Lijepoj našoj gdje je uživao prije pet godina.

Irski glumac Jamie Dornan napokon je počeo dobivati uloge koje i zaslužuje. Drama ''Belfast'', u kojoj je zapjevao i ima glavnu ulogu, prije mjesec dana osvojila je Oscar za najbolji originalni scenarij. Osim na velikom platnu, odnedavno ga možemo gledati i u napetoj seriji ''Turist'', smještenoj u australskoj divljini. Radnja započinje automobilskom nesrećom nakon koje se Jamie budi u bolnici ne sjećajući se tko je, od kuda je i što uopće radi ondje. Njegova potraga za odgovorima jednako je emotivna, ali i uzbudljiva.

Pogledaj i ovo showbuzz Odustala od filma Svađa među kolegicama: 'Neću lagati, bilo je teško raditi s njom'

Nažalost, prošle godine, deset dana prije početka snimanja serije, dok je Jamie bio u karanteni u Australiji, u Dubaiju mu je preminuo otac, poznati irski ginekolog. Uz mjere sigurnosti na najvišem nivou, južna Australija tada je bila popularna destinacija za filmske ekipe jer nije imala nijedan slučaj covida. Jamie nije otišao ocu na sprovod, pronašao je utjehu u poslu te je u Australiji ostao sa suprugom i tri kćeri više od 5 mjeseci.

Kada je odlučio postati glumac, bio je spreman na sve, pa čak i na to da se bavi manekenstvom kako bi plaćao stanarinu. Ipak, zbog te odluke dugo je bio obilježen, a mnogi su ga redatelji smatrali tek ljepuškastim glumcem. Proslavio se ulogom serijskog ubojice, a ona Mr. Greya u filmu ''50 nijansi sive'' donijela mu je obožavatelje diljem svijeta. Hollywood ga je napokon počeo ozbiljno shvaćati, nudeći mu uloge koje zaslužuje.

Zahvaljujući filmu ''Robin Hood'', prije pet godina Dornan je snimao i u Hrvatskoj, točnije, Duborvniku.

''Prekrasna kulisa,preljepe zgrade, odlična hrana i ljudi'', rekao je. 

Ove je godine Jamie bio jedna od glavnih zvijezda na najpoznatijem crvenom tepihu na svijetu, onom nagrade Oscar, trenutačno snima špijunski film Heart of Stone, a kako mu je krenulo, možda postane i novi Bond. James Bond.

Cijeli ekskluzivni razgovor pogledajte u prilogu In magazina!

IN magazin gledajte od ponedjeljka do petka u 17:30 na Novoj TV, a propuštene emisije pogledajte besplatno na novatv.hr.

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene