u zajedničkom izlasku

Suprugu našeg bivšeg predsjednika dugo nismo vidjeli, a on bez svoga zaštitnog znaka izgleda kao druga osoba!

Ivo i Tatjana Josipović Ivo i Tatjana Josipović Josip Bandic/Cropix 1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Ivo i Tatjana Josipović Ivo, Tatjana i Lana Josipović Ivo, Tatjana i Lana Josipović - 1 Tatjana, Ivo i Lana Josipović - 2 In Magazin: Ivo Josipović - 2 Ivo i Tatjana Josipović - 6 Ivo i Tatjana Josipović Lana i Ivo Josipović Ivo i Tatjana Josipović - 12 Ivo i Tatjana Josipović - 11 +19 Ivo i Tatjana Josipović - 10 Galerija

Ivo Josipović pojavio se na premijeri predstave "Pljuska" u Kerempuhu u društvu supruge Tatjane.

Bivši predsjednik Republike Hrvatske Ivo Josipović često posjećuje kazalište, a ovoga je tjedna na premijeru predstave "Pljuska" u Kerempuhu došao u društvu supruge Tatjane.

Supružnici su se za tu prigodu dotjerali, a po dolasku su nasmiješeni pozirali okupljenim fotografima.

Pogledaji ovo Zoran Milanović i Ivo Josipović Celebrity Pogledajte kako su se Milanović i Josipović ponašali na promociji knjige Jadranke Kosor, djelovali su kao da se dobro zabavljaju!

Bivšu prvu damu odavno nismo vidjeli, ali nije se puno promijenila od suprugova predsjedničkog mandata, koji je trajao od 2010. do 2015. godine.

Ivo je ovaj put bio bez svojeg zaštitnog znaka, dioptrijskih naočala, bez kojih izgleda znatno drukčije nego kako ga pamtimo iz vremena dok je bio predsjednik.

Ivo i Tatjana upoznali su se 1988. godine, dok su oboje radili kao asistenti na Pravnom fakultetu u Zagrebu. Vjenčali su se 1990. i godinu dana kasnije dobili kćer Lanu.

Pogledaji ovo Ivo i Tatjana Josipović Celebrity Samozatajnu kćer Ive Josipovića dugo nismo vidjeli u javnosti, a sada se pridružila roditeljima na važnom događaju!

Samozatajna Lana nije se puno eksponirala tijekom očeva mandata, a i danas živi daleko od očiju javnosti te radi kao asistentica profesora na ETH Zürich federalnom institutu za tehnologiju.

1/32 >> Pogledaji ovu galeriju Dalibor Matanić Dalibor Matanić Dalibor Matanić Dalibor Matanić +27 Dalibor Matanić Celebrity Dalibor Matanić vratio se na društvene mreže zbog šokantnog priznanja, nije se dugo zadržao, no njegov potez nije prošao neprimijećeno!

1/28 >> Pogledaji ovu galeriju Eni Šukunda Eni Šukunda Eni Šukunda Eni Šukunda +23 Eni Šukunda Nekad i sad Naša bivša misica drastično se promijenila od osvajanja krune, no ne skriva svoje zahvate: "Doktor je rekao da me ne želi vidjeti sljedećih 10 godina!"

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene