Ponosni tata!

Marko Livaja važan dan svoje kćerkice nije mogao propustiti, evo kako su on i njegova supruga malenu ispratili u novo razdoblje života!

Marko i Iris Livaja Marko i Iris Livaja Tom Dubravec/Cropix 1/34 >> Pogledaji ovu galeriju Iris i Marko Livaja - 1 Iris i Marko Livaja - 2 Iris i Marko Livaja - 5 Iris i Marko Livaja - 4 Marko i Iris Livaja Iris i Marko Livaja Iris i Marko Livaja Iris Livaja - 7 Iris Livaja - 6 Iris Livaja - 5 +23 Iris Livaja - 1 Galerija

Iris Livaja na svom je Instagram profilu otkrila da kći koju ima s nogometašem Markom Livajom kreće u prvi razred, mama i tata ponosno su ju dopratili na prvi dan nastave.

Iris Livaja, supruga našeg nogometnog reprezentativca Marka Livaje, na Instagramu je podijelila sretne vijesti.

Naime, njezina i Markova kći Elizabet krenula je u prvi razred osnovne škole, a ponosni mama i tata na prvi su ju dan zajedno dopratili na nastavu.

Iris je Elizabet fotografirala kod kuće s ruksakom na leđima i opis: ''Želimo sretan i uspješan polazak u školu! Moja bubamara prvašić''.

Potom je objavila fotografiju na kojoj zajedno poziraju ispred škole, a onda i videozapis iz škole dok su kćerku pratili u razred, a Marka su u međuvremenu njegovi fanovi dječaci upitali za fotografiju.

Marko i Iris, osim kćeri, zajedno imaju i sinčića Lorenza. Par se vjenčao u svibnju prošle godine u crkvi sv. Stjepana na splitskom Sustipanu, a prije toga u vezi su bili osam godina.

Iris je velika podrška svojem suprugu Marku u njegovoj nogometnoj karijeri, a navijači Hajduka često joj tepaju da je kraljica Torcide.

1/23 >> Pogledaji ovu galeriju Jovana Jeremić Jovana Jeremić Jovana Jeremić - 17 Jovana Jeremić - 16 +18 Jovana Jeremić - 15 Zanimljivosti Srpska voditeljica doživjela je neočekivanu javnu prosidbu, a njen odgovor nasmijao je sve prisutne: ''Slušaj, moj ti je savjet...''

1/16 >> Pogledaji ovu galeriju Dvina Meler, Matea Hohnjec, Aleksandra Grdić Matea Hohnjec i Dvina Meler Stefany i Matea Hohnjec Stefany i Matea Hohnjec +11 Matea i Stefany Hohnjec Nekad i sad Skandalozna prošlost domaće manekenke: Zbog kobnog tuluma završila je u zatvoru, a nakon što se okrenula vjeri izbačena je i iz crkve!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene