Skromna i talentirana

Srpska Rozga komentirala usporedbe sa slavnom pjevačicom, od jednog bi strahovala da se sretne s njom: "Voljela bih to, ali..."

Marija Petrović Marija Petrović Marija Petrović/Instagram 1/20 >> Pogledaji ovu galeriju Marija Petrović - 6 Marija Petrović - 7 Marija Petrović - 9 Marija Petrović - 11 Marija Petrović - 10 Marija Petrović - 6 Marija Petrović - 5 Marija Petrović - 1 Marija Petrović - 2 Marija Petrović - 4 +9 Marija Petrović - 3 Galerija

Razgovarali smo s Marijom Petrović koja je u showu "Tko to tamo pjeva" šokirala sve sličnošću njenog vokala s onim od Jelene Rozge.

Ovih se dana ne prestaje pričati o mladoj pjevačici iz susjedne nam Srbije Mariji Petrović, koju je domaća publika zapazila u showu "Tko to tamo pjeva", a koja nosi i nadimak "srpske Rozge" zbog nevjerojatne sličnosti njihovih glasova.

S Marijom smo razgovarali nakon emisije, a odmah na početku nam je otkrila kako se zapravo počela baviti glazbom.

"Slučajno, nakon prosvjeda na Pravnom fakultetu, kolega me je pitao bi li probala da odradim svirku s njim u jednom malom kafiću na Vračaru. To nije zaživjelo, te sam prvobitno mislila da je to samo jedna kratka epizoda u mom životu. Dvije godine kasnije, na jednoj od svirki, namjerno sam glasno pjevala iz publike, te me je gitarista čuo i ponudio posao. Tako je sve ponovno krenulo", ispričala nam je Marija.

Pogledaji ovo Momčilo Otašević Celebrity Momčilo Otašević ne skriva koliko je uživao u dobro poznatom društvu: "Bilo je jako zabavno i opušteno, super sam se proveo!"

Spomenuli smo i njezin nadimak "srpska Rozga" i pitali je laska li joj to ili joj možda smeta.

"Laska mi i previše. Za mene je to ogromna privilegija i čast. Svakako nije tajna koliko volim Rozgu i sve što Rozga predstavlja, a to su, pored sjajnih vokalnih sposobnosti, kultura i dostojanstvo", zaključila je Marija.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Marija Petrović (@__marijap_)


Je li možda imala prilike upoznati je i bi li jednog dana voljela snimiti duet s njom?

"Imala sam tu priliku i čast, u jednom od lokala u Beogradu u kojem sam i sama nastupala, iako se sve odvilo vrlo brzo. Itekako bi voljela snimiti duet s Rozgom, ali bi istovremeno imala veliku tremu i strah da tome nisam dorasla", priznala nam je.

Pogledaji ovo Marija Petrović Zanimljivosti Tko je srpska Rozga koja je svima zapela za oko u hit-showu? Sličnost je sve šokirala: "Ja bih ju poslala nek ju vodi Huljiću!"

A ima li još neke pjevačke uzore, osim Rozge?

"Kako je u Beogradu pretežno tražena domaća glazba, tako sam i ja u posljednje vrijeme više usmjerena na domaće izvođače, pa bih pored Rozge izdvojila Idu Prester i Tijanu Bogićević", rekla nam je Marija.

Otkrila nam je i ima li neki svoj neostvareni san?

"Čini mi se da ne. Imam snove i velike mašte, ali sam zahvalna sam na svemu što mi se dogodi, i dobrom i lošem. Vjerujem u proces i u to da će se oni snovi koji se trebaju ostvariti i ostvariti", zaključila je Marija.

Marija je sve oduševila kao tajni glas u showu "Tko to tamo pjeva", kakvi su njezini dojmovi sa snimanja?

"Teško mi je da ovo stavim u par riječi ili rečenica. Ovo je za mene posebno iskustvo, koje ću pamtiti cijeli život. Od profesionalizma, organizacije i ljubaznosti cijele ekipe koja ovaj show realizira, do predivnih ljudi koji su sudjelovali sa mnom u epizodi", priznala nam je Marija.

Gdje se vidi za deset godina?

"Moram priznati da nikada ne razmišljam o tome na taj način. Imam neke okvire kako bih voljela da stvari izgledaju u to vrijeme, ali kao što sam rekla, imam puno povjerenje u proces", zaključila je.

Pogledaji ovo Maja Šuput Celebrity Spektakularan povratak Maje Šuput na male ekrane: "Da, da, znam da sam vam falila na TV-u!"

Osim glazbe, Marijina velika ljubav je i psihoterapija koju studira. Kako i kada ste se odlučili za taj izbor?

"Tako je. Zapravo studiram socijalnu politiku i socijalni rad, a u cilju kasnijeg upisivanja edukacije za psihoterapiju. Pomaganje ljudima me je oduvijek ispunjavalo, a nakon epidemije imala sam potrebu za revidiranjem nekih odluka, i tada sam poželjela da ovo bude još jedan put kojim ću poći", pojasnila nam je ova talentirana i svestrana glazbenica.

1/11 >> Pogledaji ovu galeriju Anto Nobilo i Vinka Maravić Nobilo - 6 Anto Nobilo i Vinka Maravić Nobilo - 5 Anto Nobilo i Vinka Maravić Nobilo - 4 Anto Nobilo i Vinka Maravić Nobilo - 3 +6 Anto Nobilo i Vinka Maravić Nobilo - 2 Celebrity Anto Nobilo snimljen je s drugom suprugom u rijetkom zajedničkom izlasku, o njihovu privatnom životu ne zna se gotovo ništa

1/28 >> Pogledaji ovu galeriju Josipa Pavičić - 5 Josipa Pavičić - 4 Josipa Pavičić - 3 Josipa Pavičić - 2 +23 Josipa Pavičić - 1 Celebrity Za našom lijepom spisateljicom na špici su se svi okretali, zbog haljine golih ramena jedva je dočekala topliju prognozu!

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene