Baš zna uživati!

Ida Prester pohvalila se fotkom sa skijanja, a svi su poludjeli za njezinim odijelom: ''Outfit ti je vrh!''

Ida Prester - 1 Ida Prester - 1 Instagram 1/28 >> Pogledaji ovu galeriju Ida Prester - 2 Ida Prester - 3 Ida Prester - 1 Ida Prester - 2 Ida Prester - 3 Ida Prester - 4 Ida Prester Ida Prester - 1 Ida Prester - 4 Ida Prester - 3 +17 Ida Prester - 1 Galerija

Ida Prester otputovala je sa suprugom Ivanom Peševskim i sinovima u Italiju na skijanje i otkrila kako se tamo provode.

Voditeljica Ida Prester objavila je zajedničku fotografiju sa suprugom Ivanom Peševskim u skijaškim odijelima.

Pogledaj i ovo Ida Prester i Ivan Peševski netipični mladenci Vjenčanica naše voditeljice jedna je od najoriginalnijih koje smo vidjeli, a od nje ništa drugačije ne bismo ni očekivali!

Naime, bračni par otputovao je sa svojim sinovima u Italiju na skijanje. Ida je na veseloj fotografiji svu pozornost usmjerila na svoje zanimljivo skijaško odijelo koje je prevladavalo u čak tri boje: crvena, bijela i plava. 

Na glavi je imala bijelu čupavu kapu te crne sunčane naočale.

Zatim je u nastavku podijelila i video u kojem je pokazala kako su svi zajedno zalijepili veliku naljepnicu na kućicu koja se nalazila na vrhu snježne planine, a iako je sinovima predložila da u njoj prespavaju, oni nisu bili time oduševljeni. 

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Idaprester (@ida_prester)

"Koji si ti zakon, outfit ti je vrh", "Baš ste full cool obitelj", "Baš znate uživati", "Kakav outfit", "Orginalna si", samo su neki od brojnih komentara.

Nedavno je podijelila jedan provokativni komentar koji je dobila na račun svog muža u inboks, ali je i pokazala kako je uzvratila. 

"A šta će ti ovo dijete od muža?" netko je upitao Idu, na što je ona odgovorila u svom stilu.

"Da ga volim."

Podsjetimo, Ida je sa suprugom Ivanom u braku od 2013. godine, a zajedno imaju dvojicu sinova, Rija i Roka.

1/28 >> Pogledaji ovu galeriju Kate Middleton i princ William - 2 Kralj Charles - 1 Kraljica Elizabeta II. Princ Louis i kraljevska obitelj - 2 +23 Kraljevska obitelj na ''Trooping The Color'' - 2 Zanimljivosti Kraljevska obitelj ni na jedan put ne ide bez jedne jako važne stvari, a razlog njezina nošenja je vrlo logičan

1/18 >> Pogledaji ovu galeriju The Backstreet Boys - 1 The Backstreet Boys - 4 The Backstreet Boys - 2 The Backstreet Boys - 3 +13 Backstreet Boys (Foto: Screenshot) Nekad i sad Djevojke su nekad zbog njih padale u nesvijest, a evo kako izgledaju i što rade 30 godina kasnije!

  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene