Otvorila je dušu

Ida Prester uoči novog albuma progovorila o životnim izazovima: "Često sam mentalno na krivom mjestu, čekam neku bolju budućnost ili..."

Ida Prester Ida Prester Ida Prester/Instagram 1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Ida Prester Ida Prester i suprug - 5 Ida Prester i suprug - 3 Ida Prester Ida Prester - 4 Ida Prester - 3 Ida Prester - 1 Ida Prester Ida Prester Ida Prester +19 Ida Prester i Ivan Peševski Galerija

Ida Prester u najnovijoj je objavi progovorila o prvom solo albumu te se osvrnula i na svoj život, kao i na izazove s kojima se svakodnevno susreće.

Pjevačica i voditeljica Ida Prester izbacila je svoj prvi solo album "Sad", a u svojoj najnovijoj objavi na Instagramu otkrila je zašto ga je baš tako nazvala.

"Ušla sam u 'zrele godine' pa razmišljam o tom pojmu vremena i prolaznosti. Često se ulovim kako sam mentalno na krivom mjestu", priznala je Prester pa progovorila o prošlosti i budućnosti svog života.

"Ili čekam neku bolju budućnost: da mi djeca malo porastu, da napokon uredimo stan, da zaradimo neku lovu, da dođe ljeto... il' kukam za prošlošću u kojoj je sve bilo bolje, ja sam bila mlađa, luđa, slušala se bolja muzika, trava je bila zelenija", nabrajala je pjevačica.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Idaprester (@ida_prester)

"A zapravo jedini trenutak na koji imamo utjecaj je SADA. Sada se moramo pokrenuti, ne jučer, niti sutra. I u tom sada moramo početi uživati. To je moja mantra koju si ponavljam svaki dan, koji put uspijem", dodala je. 

Na albumu se nalaze pjesme "Kvar", "Dodir", "Sad", "Ljetna ljubav", "70", "Štit" i druge pjesme koje, kako je kazala pjevačica, sadrže puno njoj važnih poruka.

Podsjetimo, sa suprugom Ivanom Ida je u braku od 2013. godine te zajedno imaju dvojicu sinova - Rija i Roka, a za što sretniji brak u njihovu su slučaju ključna zajednička putovanja, kako je jednom objasnila.

''Ja bih tu bila malo ljenja jer sam više u brizi o djeci, ali on je tu u pravu, jednom mjesečno moramo otići nekamo kao par'', rekla je pjevačica za IN magazin.

Obitelj je sedam godina živjela u Beogradu, a onda su se preselili u Zagreb.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene