Čestitamo!

Nedavno smo je prvi put gledali u našem hit-showu, a sad se pohvalila fotografijama svog posebnog dana na koji je baš zablistala!

Helena Bradvica Helena Bradvica Instagram 1/25 >> Pogledaji ovu galeriju Helena Bradvica Helena Bradvica Helena Bradvica Helena Bradvica Matija Lovrec, Helena Bradvica Matija Lovrec, Helena Bradvica Matija Lovrec, Helena Bradvica Matija Lovrec, Helena Bradvica Matija Lovrec i Helena Bradvica Matija Lovrec i Helena Bradvica +14 Matija Lovrec, Helena Bradvica Galerija

Helena Bradvica koju smo gledali kao mentoricu Matije Lovreca u popularnoj emisiji "Ples sa zvijezdama" izrekla je sudbonosno "da" te se sretnom vijesti pohvalila na svom Instagram profilu.

Profesionalna plesačica Helena Bradvica koju smo gledali u emisiji "Ples sa zvijezdama" izrekla je sudbonosno "da" Karlu Naletiliću.

Pogledaj i ovo Matija Lovrec i Helena Bradvica - 1 Ne skida osmijeh! Nakon 17 moždanih udara naš poznati voditelj oduševio životnom energijom koju ima: "Ne da si borac, nego si i pobjednik!"

Na svom Instagram profilu objavila je niz fotografija sa svadbe te je pokazala i kakvu je vjenčanicu imala. Naime, bijela haljina bila je sirena kroja s raskošnim rukavima te je idealno pokazala Heleninu manekensku figuru. Visoki valoviti rep i šminka koja je istaknula njezine prekrasne oči, dodatno su podignule cijeli elegatni izgled.

Kuma na vjenčanju bila joj je dugogodišnja prijateljica Mia Miljanović.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Helena Bradvica (@helenabradvica)

U komentarima su joj pristizale brojne čestitke, a među njima su se našla i neka poznata imena.

Riječ je o nekim natjecateljima iz showa, ali i kolegicama: Jelena Perić, Valetina Walme, Sandi Pego, Bojana Gregorić-Vejzović i Matej Lovrec kojem je Helena ujedno i bila mentorica u spomenutom showu.

Helena je završila i fakultet građevine u Zagrebu.

Otkrila je tada i kako se pronalazi u novoj poslovnoj ulozi:

"Biti mentor u showu "Ples sa zvijezdama" je prije svega čast. Ponosna sam što sam dio tima i smatram da imamo odgovornost prenijeti znanje, ali prije svega ljubav prema plesu svom plesnom partneru", priznala je Helena.

Heleni je ovo bio prvi angažman u showu, no nije joj bio prvi susret s ostalim kolegicama i kolegama mentorima. A evo i kako su je prihvatili.

"Budući da se s većinom mentora znam od ranije ovo nam je pružilo još više mogućnosti za druženja, smijeh i veselje. Između svih mentora i zvijezda vlada iznimna količina podrške. Smatram to pravim bogatstvom ovog showa jer vlada jedna iskrena i prava pozitivna energija", otkrila nam je Helena.

1/15 >> Pogledaji ovu galeriju Ivan, Hana i Vjekoslava Huljić Hana i Tonči Huljić Ivan, Hana i Vjekoslava Huljić Hana Huljić +10 Petar Grašo i Hana Huljić Celebrity Hana Huljić u prvom javnom izlasku nakon rođenja kćeri Albe, Graše nije bilo na vidiku, a evo tko joj je pravio društvo tijekom večeri!

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Žanamari Perčić Žanamari Perčić Žanamari Perčić Žanamari Perčić - 3 +25 Žanamari Perčić - 5 Celebrity Žanamari u opako kratkoj haljinici pokazala fantastične noge, ali outfit je pozornost usmjerio i na još jedan atribut

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene