a gdje je grašo?

Hana Huljić nije mogla neopaženo prošetati Splitom, a snimljena je u zagrljaju bliskog muškarca!

Hana Huljić Hana Huljić Sasa Buric/Cropix 1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Hana i Ivan Huljić Hana i Ivan Huljić Slavko Sobin, Nataša Janjić Medančić i Vicko Bilandžić Stipe Radoja Hana Huljić i Domenica Žuvela Hana Huljić i Petar Grašo Hana Huljić i Petar Grašo Hana Huljić i Petar Grašo Hana Huljić Hana Huljić +19 Hana Huljić i Domenica Žuvela Galerija

Hana Huljić na Badnjak je snimljena u centru Splita, a bila je u dobro poznatom društvu.

Suprugu Petra Graše, Hanu Huljić Grašo, nemamo često priliku vidjeti otkako je postala majka, a u rijekom izlasku fotografima nikako nije mogla promaknuti.

Hana je na Badnjak prošetala centrom Splita sa svojim bratom Ivanom, s kojim je i pozirala zagrljena.

Ivan je obukao i prigodni božićni džemper, dok je Hana nosila široki ružičasti džemper, traperice i karirani kaput, a oboje su imali sunčane naočale.

Haninog supruga Graše i njihove kćerkice Albe nije bilo na vidiku, a fotografi su u centru Splita snimili još glumce Natašu Janjić Medančić, Slavka Sobina, Vicka Bilandžića i Stipu Radoju.

Inače, Hana je proteklog tjedna objavila autorsku pjesmu "Moon" te je lansirala i YouTube kanal s dječjim pjesmicama, a na jednoj od njih gostuje i malena Alba.

Podsjetimo, Hana se u veljači 2022. udala za Petra Grašu u crkvi svetog Dominika u Splitu, a kćerkicu su dobili u srpnju iste godine.

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Martina Tomčić Martina Tomčić Martina Tomčić Martina Tomčić +25 Martina Tomčić Celebrity Martina Tomčić uživala s obitelji pa završila na hitnoj: "Bez lijekova trenutno ne mogu zamisliti život, ali mužić olakšava patnje"

1/23 >> Pogledaji ovu galeriju Saša Kopljar s kćeri Arijanom i suprugom Renatom Saša Kopljar s kćeri Arijanom i suprugom Renatom i Saša Kopljar sa suprugom Renatom i kćeri Arijanom Saša Kopljar sa suprugom Renatom - 1 +18 Saša Kopljar sa suprugom Renatom - 2 Celebrity Omiljeni domaći voditelj prošetao sa svojim najdražim damama, a posebnu pažnju plijenila je njegova kći manekenka!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene