atraktivno društvo

Zbog bujnih dama u sićušnim bikinijima poznatom frajeru zavidio je svaki muškarac na plaži, a njih je zanimao samo on!

French Montana French Montana Profimedia 1/10 >> Pogledaji ovu galeriju French Montana - 1 French Montana - 2 French Montana - 3 French Montana - 4 French Montana - 5 French Montana - 6 French Montana i Khloe Kardashian French Montana i Khloe Kardashian French Montana i Khloe Kardashian +0 French Montana Galerija

French Montana privukao je pažnju na plaži u Miamiju zbog svojeg atraktivnog društva.

Marokansko-američki reper French Montana (38) uživao je na plaži u Miamiju okružen atraktivnim damama u sićušnim bikinijima, zbog kojih su mu pozavidjeli svi prisutni frajeri.

Njihovo druženje zabilježili su i paparazzi, koji su repera ulovili dok je s jednom od njih izmjenjivao nježnosti. Bujna crnka u ružičastom bikiniju s tangama prišla mu je i sjela u krilo, a njegov zaljubljeni pogled dao je naslutiti da među njima postoji nešto više od prijateljstva.

Nije poznato o kome se radi, no strani mediji raspisali su se o njezinoj sličnosti s Kim Kardshian, zbog poveznice koju reper ima sa slavnom obitelji.

Naime, Montana je 2014. godine imao romansu s Khloe Kardashian, a bivši par je nakon prekida ostao u dobrim odnosima.

Reper iza sebe ima i propali brak s američkom poduzetnicom Deen Kharbouch.

French Montana rođen je u Maroku kao Karim Kharbouch, a kada mu je bilo 13 godina s obitelji je imigrirao u Ameriku. Glazbenu karijeru započeo je 2002. godine, a svjetsku slavu donijeli su mu hitovi poput "Unforgettable", "No Shopping" i "Lockjaw".

1/9 >> Pogledaji ovu galeriju Frane Perišin Marta Žegura Frane Perišin Marta Žegura +4 Marta Žegura Celebrity Domaći glumac osuđen zbog prijetnji bivšoj supruzi, koja se nakon njihova skandaloznog razvoda povukla iz javnosti!

1/33 >> Pogledaji ovu galeriju Nenad Tatarinov - 1 Maja Šuput - 2 Maja Šuput - 3 Maja Šuput - 7 +28 Maja Šuput - 9 Celebrity Suprug Maje Šuput u totalnoj nevjerici zbog legendarne ekipe koja je sjedila do njih u restoranu: ''U polunesvijesti je, ali se pravi''
 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene