pohvalila se i novom frizurom

Franka Batelić pokazala kako izgleda kupaonica u njezinoj vili, ali pažnju je ipak ukrala kćerkica Greta: "Taman za kupanac..."

Franka Batelić - 3 Franka Batelić - 3 Franka Batelić/Instagram 1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Franka Batelić - 1 Franka Batelić Franka Batelić - 2 Franka Batelić - 3 Franka Batelić - 2 Franka Batelić - 1 Franka Batelić Franka Batelić i panelisti showa Tko to tamo pjeva Franka Batelić - 3 Franka Batelić 2013. - 8 +19 Franka Batelić i Vedran Ćorluka - 2 Galerija

Franka Batelić svojim se pratiteljima pohvalila novom frizurom, ali pažnju je ukrala i kćerkica Greta koja je pokraj kade stajala u pozadini.

Naša pjevačica i poduzetnica Franka Batelić svojim je pratiteljima na Instagramu otkrila kako izgleda kupaonica u njezinom domu gdje živi sa suprugom Vedranom Ćorlukom, sinčićem Viktorom i kćeri Gretom.

Franka je napravila selfie u kupaonici kako bi se pohvalila novom frizurom, a pažnju je ukrala malena Greta koja je u pozadini stajala kod kade.

Pogledaji ovo Vedran Ćorluka Celebrity Vedran Ćorluka oduševio fotografijom sinčića Viktora, pogledajte u čijem je dresu pozirao

"Novi friz, taman za kupanac s Gretom. I svim bebama kuće", napisala je pjevačica.

Kako vam se sviđa Frankina kupaonica?

  • Top!
  • Flop!

Ukupno glasova:

Vedran i Franka svoj su dom kupili krajem 2020. godine, a pjevačica je dosad objavila nekoliko fotografija svog doma iz kojih se dalo naslutiti da je kuća uređena u vrlo prozračnom i minimalističkom stilu s neutralnim tonovima.

Pogledaji ovo Maja Šuput inMagazin Maja Šuput napokon otkrila kako na baš svakoj fotografiji izgleda svjetski: ''Ja imam posebne uvjete...''

Vila je rad arhitekata Zorana Zidarića i Tomislava Ćurkovića, a bila je nominirana za nagradu Drago Galić, koja se dodjeljuje za najuspješnije godišnje ostvarenje na području stambene arhitekture.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by F R A N K A (@frankaofficial_)

Inače, pjevačica je 2012. godine započela vezu s našim bivšim nogometašem Vedranom Ćorlukom, a tada je imala tek 20 godina.

Pogledaji ovo Franka Batelić - 3 Celebrity Franka Batelić na veliku proslavu stigla je u haljini od ribarske mreže, objasnila je cijelu priču koja stoji iza ovog outfita

Slavni je par danas u sretnom braku nakon što su stali pred oltar 2018. godine, a njihov brak obogatilo je i dvoje djece, sinčić Viktor i kćerkica Greta.

Franka svoju strast pronalazi i u kozmetici pa je tako pokrenula svoj beauty-brend "Frankly Good".

1/27 >> Pogledaji ovu galeriju Enis Bešlagić i Senad Bašić - 3 Enis Bešlagić i Senad Bašić - 2 Enis Bešlagić i Senad Bašić - 1 Senad Bašić - 4 +22 Senad Bašić - 1 Celebrity Evo na kojeg je Fazlinovića naletio Enis Bešlagić, nije im dugo trebalo da krenu zbijati šale: ''Da mi je s vama popit kavu...''

1/32 >> Pogledaji ovu galeriju Mateo Kovačić - 3 Mateo Kovačić - 1 Mateo Kovačić - 2 Izabel Kovačić i Mateo Kovačić +27 Mateo i Izabel Kovačić - 5 Celebrity Mateo Kovačić raznježio je pratitelje novim obiteljskim fotografijama, sa suprugom i sinom posjetio je mjesto koje im puno znači u životu!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene