zaljubljeni golupčići

Ispod videa na kojem se grle i ljube, Jelena Đoković Novaka je posebnom prigodom opisala onako kako ga ona zna

Novak i Jelena Đoković - 2 Novak i Jelena Đoković - 2 Screenshot/Instagram 1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Novak i Jelena Đoković - 1 Novak i Jelena Đoković - 2 Jelena i Novak Đoković - 7 Jelena Đoković Jelena i Novak Đoković - 6 Jelena i Novak Đoković - 4 Jelena i Novak Đoković - 3 Jelena i Novak Đoković - 1 Novak i Jelena Đoković - 7 Novak i Jelena Đoković - 8 +20 Novak i Jelena Đoković Galerija

Povodom rođendana Novaka Đokovića, njegova supruga Jelena posvjetila mu je emotivnu objavu na Instagramu.

Srpski tenisač Novak Đoković, inače jedan od najboljih na svijetu u ovom sportu, proslavio je 37. rođendan.

Njegova supruga Jelena posvjetila mu je emotivnu objavu na Instagramu, gdje mu je čestitala poseban dan. 

"Happy birthday amore, sretan rođendan blesavi, šašavi, neumorni tatice sa srcem velikim kao univerzum, nije što si naš, ali stvarno si najbolji. Volimo te", napisala je ispod videa na kojemu se grle, ljube i smiju. 

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Jelena Djokovic (@jelenadjokovicndf)

Jelena i Novak upoznali su se u gimnaziji krajem 90-ih, međutim službeno su počeli hodati tek 2005. godine. Par se zaručio u rujnu 2013., a vjenčali su se u srpnju 2014. godine. Vjenčanje je održano na Svetom Stefanu, samo nekoliko dana nakon što je Novak osvojio svoj drugi wimbledonski naslov. Zajedno imaju dvoje djece, kćer Taru i sina Stefana.

Pogledaji ovo Novak Đoković na Severininu koncertu - 3 Celebrity Novak Đoković se rasplesao na Severininu koncertu u Dubrovniku, gledao ju je pokraj pozornice: "Ukrao je show!"

Pogledaji ovo Jelena i Novak Đoković Celebrity Novak Đoković i njegova Jelena ukrali svu pozornost u rijetkom izlasku, sredili su se kao filmske zvijezde: "Za primjer cijelom svijetu"

Pogledaji ovo Saška Veselinov Đoković Celebrity Đokovićevi se našli usred vremenskih nepogoda u Dubaiju, objavili su i snimke s lica mjesta!

1/7 >> Pogledaji ovu galeriju Hrvoje Kečkeš - 1 Hrvoje Kečkeš - 2 Hrvoje Kečkeš - 3 Hrvoje Kečkeš - 4 +2 Hrvoje Kečkeš - 5 Celebrity Naš omiljeni glumac progovorio o svojoj borbi s ovisnosti, ali i o slučaju Matanić: ''Ja mu želim da se izliječi...''

1/35 >> Pogledaji ovu galeriju Kelly Rowland - 7 Kelly Rowland - 6 Kelly Rowland - 4 Kelly Rowland - 12 +30 Kelly Rowland - 2 Celebrity Prizori okršaja pjevačice i zaštitarke završile u svim svjetskim medijima, evo što se zapravo krije iza njih!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene