uživa u Dalmaciji

Holivudski glumac ne skriva oduševljenje zbog događaja koji ga je doveo u Hrvatsku : "Sjajna zamisao!"

1/21 >> Pogledaji ovu galeriju Edward Norton na Lopudu - 1 Edward Norton na Lopudu - 2 Edward Norton na Lopudu - 3 Edward Norton na Lopudu - 4 Edward Norton na Lopudu - 5 Edward Norton na Lopudu - 1 Edward Norton na Lopudu - 2 Edward Norton na Lopudu - 3 Edward Norton na Lopudu - 4 Edward Norton na Lopudu - 5 +10 Edward Norton na Lopudu - 1 Galerija

Edward Norton otkrio je što ga se posebno dojmilo na festivalu Ponta Lopud, gdje je ove godine jedan od predavača.

Slavni glumac Edward Norton boravi u Dalmaciji. Sinoć je otvoren festival Ponta Lopud, a američki glumac jedan je od sudionika, kao i predavača na festivalu. Zajedno sa švedskim redateljem Rubenom Ostlundom održat će radionice za glumce i redatelje.

Festival će tako tijekom pet dana pružiti priliku talentiranim filmašima iz cijele regije susret s nekim od najznačajnijih imena iz filmske industrije

"Snimanje je kao zanat, vrlo je tehnička stvar. Mislim da mi koji se bavimo filmom ne razgovaramo dovoljno jedni s drugima. Zato je sjajno okupiti ljude i razgovarati o snimanju filmova. Većina je festivala natjecateljskog karaktera i svi se samo druže. Stoga mi se sviđa zamisao da se ovdje dijele ideje i tehnike. Sjajna zamisao", izjavio je Norton.

Treći Ponta Lopud festival održava se od 20. do 24. lipnja 2023., tijekom čega će pretvoriti Lopud u kreativno kulturno središte profesionalaca filmske industrije, mjesto susreta, razmjene ideja i uživanja u filmskoj umjetnosti.

1/21 >> Pogledaji ovu galeriju Jennifer Metcalfe - 7 Jennifer Metcalfe Jennifer Metcalfe - 3 Jennifer Metcalfe - 4 +16 Jennifer Metcalfe - 1 Celebrity Predivna žena koju je bilo nemoguće ne primijetiti na plaži, a donji dio badića posebno je privlačio poglede ostalih kupača!

1/35 >> Pogledaji ovu galeriju Tara Thaller Tara Thaller - 1 Tara Thaller - 2 Tara Thaller - 3 +30 Tara Thaller Celebrity Lijepa domaća glumica snimljena u izlasku nakon bračnog kraha, fotografije su odale i kako se nosi s razvodom!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene