Slab je na njih?

Seksi prorezi na haljini omiljene pjevačice zasjenili su njenog 14 godina starijeg frajera, on je već ljubio i njenu suparnicu

Dua Lipa i Romain Gavras - 2 Dua Lipa i Romain Gavras - 2 Profimedia 1/27 >> Pogledaji ovu galeriju Dua Lipa i Romain Gavras - 3 Dua Lipa i Romain Gavras - 1 Dua Lipa i Romain Gavras - 4 Dua Lipa - 5 Dua Lipa - 7 Dua Lipa - 6 Dua Lipa - 3 Dua Lipa - 2 Dua Lipa - 4 Dua Lipa na festivalu Sunny Hill u Prištini - 4 +16 Dua Lipa na festivalu Sunny Hill u Prištini - 5 Galerija

Dua Lipa i Romain Gavras pojavili su se zajedno na Filmskom festivalu u Cannesu, a bio je to njihov prvi izlazak na crveni tepih otkako se pročulo da su zajedno.

Pjevačica Dua Lipa i njezin novi dečko Romain Gavras izgledali su jako zaljubljeno dok su se pojavili u svom prvom javnom izlasku i to na crvenom tepihu 76. Filmskog festivala u Cannesu.

Pogledaj i ovo Dua Lipa i Callum Turner - 16 Iskre samo frcaju! Zvijezda koja uskoro dolazi u Hrvatsku prije nekoliko mjeseci ostavila je 14 godina starijeg partnera, a nije joj dugo trebalo da počne ljubiti novog frajera!

27-godišnja Dua potvrdila je vezu s 41-godišnjim redateljem još u ožujku, a njihov prvi izlazak sve je zaintrigirao, jer detalje privatnog života čuvaju za sebe.

Ona je dodatnu pažnju privlačila u seksepilnoj haljini s prorezima koji su malo toga ostavili mašti, a on je bio elegantan u tamnom odijelu i nije se odvajao od nje.

"Uživaju u zajedničkom vremenu i Dua zna koliko je važno pronaći nekoga tko razumije njezin posao. Osjeća da Romain to potpuno shvaća i oboje su stvarno kreativni ljudi", izjavio je nedavno njoj blizak izvor.

Inače, Romain je poznat po svojoj vezi s pjevačicom Ritom Orom, koja je kosovskog podrijetla baš kao i Dua, inače njezinom rivalkom na glazbenoj sceni s kojom baš i nije u dobrim odnosima. 

Roditelji pop-zvijezde u Veliku Britaniju doselili su iz Kosova, a iako je rođena u Londonu, Dua Lipa se ponosi svojim podrijetlom i angažirana je u promicanju kosovske kulture, te je imala i koncert u Prištini na što je posebno ponosna.

1/11 >> Pogledaji ovu galeriju Daniel Day-Lewis - 4 Daniel Day-Lewis - 3 Daniel Day-Lewis - 5 Daniel Day-Lewis - 6 +6 Daniel Day-Lewis - 1 Nekad i sad Slavni glumac snimljen zapuštenog izgleda, posljednji je put viđen prije četiri godine i otada mu se gubi svaki trag

1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Rihanna - 1 Rihanna - 4 Rihanna - 3 Rihanna - 2 +26 Rihanna - 5 Celebrity Rihanna samo u tangicama pokazala poveći trudnički trbuh, a bujne i gole grudi pokušala je domišljato sakriti!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene