voli se pokazivati

Svjetska senzacija kosovskih korijena skinula se do kraja, svoju fotografiju sama je objavila na svojem Instagramu!

Dua Lipa - 1 Dua Lipa - 1 Instagram 1/18 >> Pogledaji ovu galeriju Dua Lipa - 4 Dua Lipa - 6 Dua Lipa - 2 Dua Lipa - 5 Dua Lipa - 3 Dua Lipa - 7 Dua Lipa - 1 Dua Lipa na festivalu Sunny Hill u Prištini - 3 Dua Lipa na festivalu Sunny Hill u Prištini - 1 Dua Lipa na festivalu Sunny Hill u Prištini - 5 +7 Dua Lipa na festivalu Sunny Hill u Prištini - 6 Galerija

Dua Lipa na svojem profilu na Instagramu objavila je fotografiju na kojoj pozira gola u kadi, a strateške dijelove pokriva pjena.

Britanska pjevačica kosovskih korijena, 27-godišnja Dua Lipa, poznata je i po svojim izazovnim, golišavim izdanjima, no sada je otišla korak dalje.

Pogledaj i ovo Dua Lipa i Callum Turner - 16 Iskre samo frcaju! Zvijezda koja uskoro dolazi u Hrvatsku prije nekoliko mjeseci ostavila je 14 godina starijeg partnera, a nije joj dugo trebalo da počne ljubiti novog frajera!

Pjevačica je na svojem profilu na Instagramu objavila niz nasumičnih fotografija, među kojima obožavateljima nije promakla jedna na kojoj je potpuno gola.

Dua Lipa pozirala je u kadi, a kameri je okrenula leđa i gledala je kroz prozor te je golu stražnjicu pokrila samo pjenom.

"Zamalo sam dobio srčani udar od ovih fotki", "Upozorenje - seksi sadržaj", "Imaj milosti" samo su neki od brojnih komentara na račun fotke koja je privukla najviše pozornosti u galeriji.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli DUA LIPA (@dualipa)

Inače, roditelji pop-zvijezde u Veliku Britaniju doselili su iz Kosova. Iako je rođena u Londonu, Dua Lipa se ponosi svojim podrijetlom i angažirana je u promicanju kosovske kulture, a ovo ljeto je imala i koncert u Prištini. Nastupila je prve večeri festivala Sunny Hill, koji je organizirala sa svojim ocem Dukagjinom 2018. godine, no zbog pandemije koronavirusa dva izdanja su odgođena.

1/17 >> Pogledaji ovu galeriju Izabel Kovačić - 2 Izabel Kovačić - 3 Izabel Kovačić - 4 Izabel Kovačić - 1 +12 Luka i Vanja Modrić i Mateo i Izabel Kovačić - 1 Celebrity Suprugu Matea Kovačića zbog promjene izgleda uspoređuju s legendarnim seks-simbolom, a svi se slažu i da nikad nije bila ljepša!

1/19 >> Pogledaji ovu galeriju Rebel Wilson - 2 Rebel Wilson - 4 Rebel Wilson - 5 Rebel Wilson - 1 +14 Rebel Wilson i Ramona Agruma - 4 Zanimljivosti Objavila je nove fotke nakon gubitka 35 kilograma, ova transformacija mnogima je i dalje nevjerojatna!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene