Dirnula ju posebna pjesma

Dragana Mirković se raspadala kada nitko nije ni slutio što joj se događa, mislilo se da živi ljubavnu bajku s hrvatskim biznismenom!

Dragana Mirković Dragana Mirković Milan Maricic/Pixsell 1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Dragana Mirković Dragana Mirković i Toni Bijelić Dragana Mirković i Toni Bijelić Dragana Mirković i Toni Bijelić Dragana Mirković Dragana Mirković Dragana Mirković Dragana Mirković Dragana Mirković - 3 Dragana Mirković - 5 +20 Dragana Mirković - 4 Galerija

Dragana Mirković plakala je zbog supruga u jednoj televizijskoj emisiji još prije dva mjeseca, kada nitko nije znao za probleme u njihovu braku.

Vijest o razvodu legendarne srpske pjevačice Dragane Mirković i njenog supruga, hrvatskog biznismena Tonija Bijelića iznenadila je njezine obožavatelje i javnost jer upravo su oni godinama slovili kao jedan od najstabilnijih parova na sceni.

To je potvrdila sama 56-godišnja pjevačica koja je pritom izjavila da nijhov brak više ne funkcionira posljednje tri godine te da više ne žive zajedno. Mnoge je to šokiralo pogotovo jer se Toni nedavno pojavio na jednom od njezinih koncerata i sve je djelovalo kao da je u najboljem redu. Međutim, nakon što se pročulo da se razvode i neke su stvari od ranije postale jasnije, primjerice zašto je Dragana završila u suzama prilikom gostovanja u emisiji "Premijera".

Dogodilo se to u trenutku kada je njezina kolegica Rada Manojlović pjevala pjesmu "Pusti me da nađem srcu lek" što je Draganu dirnulo do ruba suza, no nitko nije naslućivao da bi mogla plakati zbog Tonija, prenosi Blic.

Pogledaji ovo Dragana Mirković Clubzone Dragana Mirković prihode od turneje darovat će dječjem domu u Nazorovoj: ''Ispunit će mi srce to što ću usrećiti tu djecu''

Pored svega, srpski mediji sada pišu da Toni već ima novu, 15 godina mlađu partnericu s kojom živi u Njemačkoj.

"Njih dvoje uživaju u ljubavi i ne mare za komentare drugih ljudi", saznaje Blic od upućenog izvora.

"Toni već tri godine nije s Draganom, upoznao je ovu djevojku, baš se zaljubio. Ona je 15 godina mlađa od njega, potpuno je odlijepio za njom. Čak se i preselio u Njemačku zbog nje", navodi izvor.

Pema daljnjim navodima, govori se da to nije jedina djevojka koju je Toni pokušao osvojiti. Šuška se i da je hrvatski biznismen na nastupima Dragane Mirković zavodio i druge djevojke.

Pjevačica je sve to primijetila, a sumnjala je i da Toni više nije zainteresiran kao prije.

"Dragana je sve to donekle predosjećala, ali nije bila sigurna da se nešto zaista zbiva. Pa, bili su 24 godine u braku, sve je bilo sjajno i bajno i sad odjednom ovo. Nije mogla više to podnijeti te je podnijela zahtjev za razvod. Nije joj bilo lako, ali tako je najbolje", tvrdi izvor za Blic.

Pogledaji ovo Dragana Mirković Celebrity Kako je Dragana Mirković upoznala supruga od kojeg se sada razvodi? Zbog njega je preselila u Beč, a ubrzo su se i vjenčali...

Podsjećamo, Dragana je javno objavila da se rastaje od biznismena, ali otkrila je i neke detalje koje su presudile toj odluci.

"Kao netko tko je čitav svoj život zasnovao na iskrenosti, osjećam moralnu obvezu da se danas obratim cjelokupnoj javnosti. Sa žaljenjem vas moram obavijestiti da sam predala zahtjev za razvod braka. Već dugo moj odnos s Tonijem nije više ono što je bio, a mi praktički vodimo odvojene živote i tri godine ne živimo pod istim krovom", poručila je Dragana u priopćenju za srpske medije.

"Unatoč svim nepomirljivim razlikama zbog dobrobiti svoje obitelji i zato što sam tako odgojena učinila sam sve da spasim zajednicu koju smo nekada imali. Međutim, s vremenom je taj jaz postao sve veći i shvatila sam da veću štetu činim svojim najmilijima ostajući nasilu u nečemu što odavno ne funkcionira nego stavivši točku na naš brak", rekla je.

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Kate Middleton i Martin Kemp Kate Middleton - 2 Kate Middleton - 1 Kate Middleton +25 Kate Middleton, princ William Celebrity Objavljena je nikad viđena fotografija Kate Middleton, evo zašto je baš sad dospjela u fokus javnosti

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Taylor Swift i Travis Kelce - 13 Taylor Swift i Travis Kelce - 10 Taylor Swift i Travis Kelce - 6 Taylor Swift i Travis Kelce - 4 +25 Taylor Swift i Travis Kelce - 3 Celebrity Najpoznatiji par na planetu uhvaćen je u opuštenim trenucima i razgolićenim izdanjima, napokon su pronašli malo vremena za sebe!

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene