Najveća potpora!

Supruga i sin Zlatka Dalića bodre Hrvatsku u Katru, Davorka se zaogrnula jednim navijačkim rekvizitom!

Dvorka i Toni Dalić - 3 Dvorka i Toni Dalić - 3 Igor Kralj 1/19 >> Pogledaji ovu galeriju Dvorka i Toni Dalić - 1 Dvorka i Toni Dalić - 2 Dvorka i Toni Dalić - 3 Dvorka i Toni Dalić - 4 Zlatko Dalić i Mladen Grdović Marina Mamić kao Zlatko Dalić Zlatko i Davorka Dalić - 2 Zlatko i Davorka Dalić - 3 Zlatko i Davorka Dalić - 4 Zlatko i Davorka Dalić +8 Davorka i Zlatko Dalić - 3 Galerija

Davorka i Toni Dalić, supruga i sin izbornika Zlatka Dalića, stigli su kao podrška Hrvatskoj tijekom utakmice protiv Argentine.

Supruga izbornika Zlatka Dalića Davorka i njihov sin Toni zajedno na tribinama u Katru bodre naše vatrene. 

Pogledaj i ovo Zlatko i Davorka Dalić djeca su mu najvažnija! Tko su sinovi Zlatka Dalića? Ne vole se medijski eksponirati, nisu krenuli tatinim stopama, ali uspješni su u drugim područjima

Davorka je odjenula crvenu majicu na koju je zaogrnula hrvatsku zastavu, a uz to je kombinirala bijele elegantne hlače. Crveni ruž na usnama i crveni nokti dodatno su začinili krajnji izgled, kao i lagani valovi u kosi. 

Društvo joj je pravio njihov sin Toni, koji je nosio plavu majicu i crne hlače. 

Na tribinama su ulovljeni u trenutku dok su nešto komentirali, a djelovali su dobro raspoloženi.

Davorka je snimljena i na tribinama tijekom susreta Hrvatske i Japana u društvu njihovih sinova, ali i na utakmici protiv Brazila.

Zlatko i Davorka vole se još od srednjoškolskih dana, a on je u intervjuima često isticao kako bez njezine potpune posvećenosti njemu i sinovima nikada ne bi mogao ostvariti svoje nogometne snove.

Iskreno je u nekoliko navrata progovorio i o problemima koje je prebrodio sa suprugom tijekom zajedničkih godina, a često je isticao i kako su oboje krenuli od nule s jakom željom da izgrade sve zajedno.

Njihovi rijetki izlasci u javnost ne prolaze neopaženo, a oni uvijek poziraju fotografima nasmiješeni i zagrljeni te tako potvrđuju da su još preko ušiju zaljubljeni jedno u drugo.

1/20 >> Pogledaji ovu galeriju Helena Livaković - 1 Helena Livaković - 2 Helena Livaković - 3 Helena Livaković - 4 +15 Helena Matić i Dominik Livaković - 4 Celebrity Predivna supruga Dominika Livakovića plijeni pažnju svojom pojavom na tribinama u Katru, jedna stvar na njoj ovog puta je drugačija!

1/35 >> Pogledaji ovu galeriju Magdalena Keškić - 1 Magdalena Keškić - 2 Magdalena Keškić - 3 Magdalena Keškić - 4 +30 Magdalena Keškić - 5 Celebrity Nema tko se u Dohi nije okrenuo za našom mladom navijačicom, u seksi haljini iskakala je iz mase bijelo-crvenih kvadratića!

 

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene