Radi se o ogromnoj svoti

David Beckham na sudu s holivudskim glumcem, tvrdi da ga je bivši prijatelj oštetio za milijune funti dok su surađivali

David Beckham David Beckham Profimedia 1/32 >> Pogledaji ovu galeriju David Beckham David Beckham - 3 David Beckham - 4 David Beckham - 1 David Beckham - 5 David Beckham - 4 David Beckham - 3 David Beckham - 2 Mark Wahlberg - 1 Mark Wahlberg +21 Mark Wahlberg Galerija

David Beckham i glumac Mark Wahlberg zaoštrili su odnose, bivši nogometaš tuži glumca zbog izgubljenih 8 milijuna funti.

David Beckham tuži holivudskog glumca Marka Wahlberga nakon što je posao u kojem je proslavljeni bivši nogometaš promovirao glumčev fitness brend propao i navodno oštetio Beckhama za više od 8 milijuna funti.

Kako piše Daily Mail, brendu su propale dionice, a slučaj je aktivan već nekoliko godina nakon što su Beckham i golferska legenda Greg Norman podnijeli tužbe protiv brenda F45 pred kalifornijskim sudovima u listopadu 2022., nakon čega je sudac odlučio da moraju podnijeti zasebne tužbe.

Pogledaji ovo Obitelj Beckham u Hrvatskoj Celebrity Beckham je Victoriji 50. rođendan čestitao fotografijama iz Hrvatske, a podijelio je i njihove nikad viđene snimke!

Beckhamova tvrtka, David Beckham Ventures Ltd (DBVL) ranije je tražila od F45 odštetu u iznosu od 15.2 milijuna funti, prema podnescima podnesenim prošle godine. No, u novoj tužbi Beckham sada traži odštetu izravno od Wahlbergove tvrtke Mark Wahlberg Investment Group, kao i od osnivača F45 Adama Gilchrista i Roba Deutscha.

Pogledaji ovo Mark Wahlberg - 2 Celebrity Zgodni glumac svojim mišićima obožavateljice baca u trans, a nitko i dalje ne vjeruje da je u ovakvoj formi s 52 godine!

Bivši nogometaš i holivudski glumac postali su prijatelji nakon što su se Beckham i njegova obitelj preselili u Los Angeles 2007. kada je potpisao ugovor za nogometni klub LA Galaxy. Beckham je zatim pristao postati globalni ambasador australskog brenda F45 u studenom 2020., a na svom Instagramu promovirao je F45 milijunima pratitelja kao dio dogovora. Te objave u međuvremenu su izbrisane.

DBVL tvrdi da je, kao dio dogovora, Beckhamu obećano da će se dionice u tvrtki podijeliti početkom 2022., ali one su podijeljene tek nekoliko mjeseci kasnije, kada je cijena dionice pala s oko 12 dolara na 3 dolara po dionici. Beckhamovi odvjetnici sada tvrde da ga je to kašnjenje koštalo čak 8.5 milijuna funti potencijalnog profita.

The Sun piše da Wahlberg i njegovi suoptuženici nastoje odbaciti optužbe za prijevaru kao neutemeljene i neopravdane. Cijena dionice F45 u SAD-u nikada nije bila viša od one početne koja je iznosila 16 američkih dolara, a sada vrijede samo 15 centi, prema najnovijim tržišnim podacima.

1/32 >> Pogledaji ovu galeriju Helena Minić Matanić - 4 Helena Minić Matanić - 3 Helena Minić Matanić - 5 Helena Minić Matanić - 2 +27 Helena Minić Matanić i Dalibor Matanić Celebrity Supruga Dalibora Matanića prvi put u javnosti od izbijanja afere, evo kako je reagirala kad je vidjela da ju se snima

1/36 >> Pogledaji ovu galeriju Sean Penn - 1 Sean Penn - 5 Sean Penn - 12 Sean Penn - 7 +31 Sean Penn - 8 Celebrity Nekadašnjeg holivudskog zavodnika sustigle su godine, a na novim fotografijama teško ga je i prepoznati

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene