NA FILIPINIMA

Danijela istaknula tijelo u badiću i veliki crtež na nozi, pa poručila: ''Danas uživanje na ovoj groznoj destinaciji"

Danijela Dvornik Danijela Dvornik Instagram 1/28 >> Pogledaji ovu galeriju Danijela Dvornik Danijela Dvornik Danijela Dvornik Danijela Dvornik Danijela Dvornik - 2 Danijela Dvornik Danijela Dvornik Danijela Dvornik - 1 Danijela Dvornik - 2 Danijela i Ella Dvornik - 2 +17 Danijela Dvornik Galerija

Već je poznato da je Danijela veliki hedonist, a ovog se puta na temelju toga i našalila na svoj račun.

Danijela Dvornik, udovica legendarnog pjevača Dine Dvornika i mama poznate influencerice Elle, pratiteljima već nekoliko dana pravi zazubice s Filipina.

I dok bi se mnogi u ovom trenutku mijenjali s njom za mjesto i uživali na egzotičnoj destinaciji, Danijela se u šali požalila na poziciju u kojoj se trenutačno nalazi. 

"Toliko nam je loše da mi se ne da stavljati fotke u velikim količinama kako ne bi ugrozila image lošeg putovanja i osobnog nezadovoljstva. Danas chillanje na ovoj groznoj destinaciji", poručila je Danijela.

Pedesetšestogodišnjakinja je pozirala na ležaljci u plavom jednodijelnom bikiniju i crnim sunčanim naočalama, a na nozi joj se isticala velika tetovaža. 

Iako trenutačno uživa do maksimuma, popularnoj mami putovanje nije počelo kako je zamišljala, pa se požalila svojim pratiteljima.

"Možda vama izgledam dobro, ali duboko u sebi ne sjećam se nijedne lozinke niti znam ijedan broj mobitela bližnjih", napisala je.

No, sudeći prema fotografijama i osmijehu na Danijelinu licu, sve su to samo slatke brige. 

Podsjetimo, Danijela se prije nekoliko godina preselila na Brač gdje redovno na svom Instagramu dijeli sretne trenutke i nasmijava svoje pratitelje. 

1/26 >> Pogledaji ovu galeriju Petar Grašo i Hana Huljić Hana Huljić i Petar Grašo In Magazin: Hana Huljić Tonči, Vjekoslava i Hana Huljić +21 Vjekoslava i Hana Huljić Celebrity Hana i Grašo snimljeni u Splitu, pogledajte kako se ponašaju u rodnom gradu, njihovi sugrađani nešto ne prestaju komentirati!

1/12 >> Pogledaji ovu galeriju Martin Kosovec (Foto: NOVA TV) Martin Kosovec (Foto: NOVA TV) Martin Kosovec (Foto: Nova TV) - 7 Martin Kosovec (Foto: Nova TV) - 6 +7 Martin Kosovec (Foto: Nova TV) - 5 Celebrity Sjećate se trenutka kad je ovaj mladić prije pet godina rasplakao Maju Šuput? Poslušajte čime je to sve oduševio, ali on sam nije bio zadovoljan!

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene